1 kártya, 30 attrakció. Ne hagyd lejárni a SZÉP Kártya kereted!
Főoldal / Blog / 1 kártya, 30 attrakció. Ne hagyd lejárni a SZÉP Kártya kereted!

1 kártya, 30 attrakció. Ne hagyd lejárni a SZÉP Kártya kereted!

2022. 10. 18.
Most ellenőrizd a SZÉP Kártya egyenleged! Ha nem költöd el az október 15-ig feltöltött összeget 2023. május 31-ig, a 15%-a elveszik.

Pedig meghódíthatnád vele a felhőkarcolókat vagy videójáték hősként teljesíthetnéd a kihívásokat. Mászhatnál tűzoltólétrákon a toronyház tetejére vagy ninja pályán is versenyezhetnél. És mindezt teljes egészében a SZÉP Kártyádon pihenő összeg terhére

Online jegyvásárló rendszerünkben OTP és K&H SZÉP Kártyáddal azonnal, online kifizetheted a belépődet, de az aréna pénztárában MKB SZÉP Kártyával is válthatsz jegyet. Október elejétől fontos változás lépett életbe! A kormány 381/2022. (X. 6.) Korm. rendelete módosította a Széchenyi Pihenő Kártya felhasználásának szabályait. 2022. október 15-ig feltöltött egyenlegeket már csak 2023. május 31-ig használhatod fel teljes egészében. A határidő után a kártyán maradt fel nem használt összegre automatikusan 15% egyszeri díjat számítanak fel.

Számolj a határidővel, és tervezd be az aktív élményeket! Hosszabb feltöltődésre is lehetőséget ad a Kártyádon pihenő összeg? Kösd össze családi pihenéssel a szomszédos Kolping Hotelben!

+1 tipp az ünnepek közeledtével: vásárolj ajándékutalványt barátaidnak, szeretteidnek!

Megosztás