Csapatépítés, céges program

Egy aréna, ahol semmi sem hasonlít a munkahelyi környezetre. Egy csapatépítés, ahova mindenki szívesen megy. A főnök-beosztott szerepek már az öltözőben eltűnnek.  Minden színes és izgalmas, és együtt indulhattok a játékelemek felfedezésére. Ha ez csak egy jó hangulatú aktív délután lesz, már azzal is sokat nyerhettek. De a barlang és az interaktív mászófalak teret adnak további közös élményeknek is. 

Ajánlatot kérek

Stresszűzésre, lazításra - Félnapos szabad játék

Akkor ajánljuk, ha a programmal a közös kikapcsolódás, aktív szórakozás az elsődleges cél. Itt szabad a játék, minden résztvevő kedve és bátorsága szerint választhat az aréna lehetőségei közül. A sokféle játékelemnek köszönhetően a jókedv így is garantált: videojáték hősként gyűjthetik a pontokat a ValoJumpon, kémfilmekből ismert lézerakadályok között kúszhatnak, míg a bevállalósabbak felhőkarcolók tetején egyensúlyoznak.

 • Partnertalálkozó, ahol a mackó a dress code? És mégis lenyűgözi a partnereidet! A kötetlenebb keret a maga természetességében hozza egymáshoz közelebb az üzletfeleket.
 • Céges családi nap, ahol az „Apa, nézd!” mellett természetes az „Anya, gyere!” A munkatársak nem csak kísérik a gyerekeiket, de aktív részesei az élményeknek. És még az időjárás nem szólhat közbe.
 • Irodai „összetartás”. Ha már túl sok a morgolódás, nyomaszt a sok elvárás, jó néha emlékeztetni magunkat, hogy amúgy jófejek a kollégák.
 • Sportnap, ami végre nem csak a maratonfutó kollégát villanyozza fel. Játék közben öröm a mozgás, és a kevésbé aktív csapattag is szívesen bekapcsolódik, jól érzi magát.
 • Évzárók, jubileumi rendezvények -öltönyben évértékelés helyett hangos szurkolással, valódi jutalomélményekkel.

Már 15 fő felett kedvezményes csoportárak!

Ajánlatot kérek

Lépjünk szintet - Csapatépítés dedikált játékmesterrel

Nem csak építjük. Felrázzuk, összehozzuk, közös élményekhez juttatjuk a csapatot. Játékmesterünk a csoport céljaihoz, korosztályához, szakterületéhez, aktivitásához igazítja a feladatokat, és mentorként vezeti végig őket a játékelemeken, hogy a lehető legtöbbet profitálják a 3-4 órás programból.

 • A játékoktól függően az együttműködési készség vagy épp a versenyszellem kerül előtérbe.
 • Új munkatárs? Csak ameddig meg nem ismerjük. A valódi erősségek hamar megmutatkoznak, és a közös élmény is már összeköti az újdonsült kollégákat.
 • A ranglétra itt nem játszik, csak ti. Az aréna egy biztonságos környezet, ahol kockázatmentesen cserélhetünk szerepeket, és a rejtett képességek is felszínre kerülhetnek.
 • Egyedül nem megy. De biztos a siker, ha megosztjuk az információkat. Ha az akadálypályán bevált, miért ne működhetne a részlegek között vagy az irodában?
 • A siker kulcsa. A konstruktív javaslatok, a befektetett energia, a kreativitás és hatékony kommunikáció mind kell a problémamegoldáshoz!
 • Önként előre állók, örök problémamegoldók vagy csendestársak? A megszokott szerepek mögé bújókat is kibillentjük a komfortzónából.
 • Egymásra utalva? A páros kihívásokban kitapasztalhatjuk, hogy a közös célért hogyan erősíthetjük egymást és támaszkodhatunk a másikra.

A programon belül szervezhetők egyéni versenyek, de teljesíthetők a feladatok 2-6 fős csapatokban is. A közös játék eredményhirdetéssel és oklevélosztással zárul. 

Ajánlatot kérek

Ráérősen, feltöltődéssel - Fun & Wellness

Az aktív program tökéletes levezetése egy közös ebéd, ahol a délelőtti élmények kapcsán azonnal indulnak a beszélgetések. Kerüljön fürdőruha is a táskába a sportcipő mellé, és ebéd után jöhet a jól megérdemelt lazítás. Az aréna nyüzsgése után jól esik majd a szomszédos Kolping Hotel wellness részlegében a zsivajmentes pihenés. Néhány hossz az úszómedencében, relaxálás a termálvízben, egy kikapcsoló szaunázás, és máris feltöltődve térhet vissza másnap a munkába a csapat. Többnapos program a terv? A szálloda szobái otthonos kényelmet biztosítanak hosszabb céges rendezvények esetén is.

Ajánlatot kérek

Megosztás