Fun Walls

Interaktív mászófalak

Kapaszkodj, ez tetszeni fog! 11 mászófal tele izgalmas kihívásokkal. Már a megjelenésük se mindennapi. Csupa szín és forma, különböző nehézségű útvonalak.

Egy gyors biztonsági oktatás, és ha a felszerelés is rendben van, már indulhatsz is fel 8 méter magasba. Másik falat választanál? Az önbiztosítós technikának köszönhetően bármikor abbahagyhatod a mászást, és leereszkedhetsz. Egy gyors átcsatolás, és már indulhatsz is az újabb fal meghódítására.

Tűz van! Legyél te a hős, aki megmenti a lakókat! Mássz fel a létrákon, és oltsd el a lángokat minden emeleten! Inkább kalózhajóra pattanva keresnéd a kalandokat? Tanulmányozd a térképet alaposan, és válaszd ki a kincshez vezető legbiztonságosabb útvonalat! Vigyázz, cápák és szörnyek is leselkednek!

Barátaiddal jöttél az arénába? Akkor itt a lehetőség, hogy összemérjétek ügyességeteket. 2 egyforma fal egymás mellett, beépített időmérővel. Vigyázz, kész, rajt! Ki jut fel gyorsabban közületek? Készen állsz egy apa-fia megmérettetésre? Vagy állj starthoz egy anya-lánya versenyben!

Kíváncsi vagy az idődre és hogy hogy teljesítettél másokhoz képest? Olvasd le a karórád a startnál, és ha felértél, a monitoron is megjelenik az eredményed. Javítsd meg az eddigi legjobbadat, kövesd a ranglistán a helyezésed!

 • Belépés
  Adrenalin +
 • Kor
  6+
 • Súly
  min. 20 kg,
  max. 150 kg
 • Elérhető
  biztonsági oktatás után
Részletes biztonsági előírások »
Csak sportcipőben használható. Ne maradjon ki a táskádból!

Megosztás