Apartmanházak

Szívesen költöznél a Fun Park szomszédságába legalább néhány napra? A Kolping Hotel apartmanházai családi pihenésre vagy baráti táraságoknak is tökéletesek. Ablakodból akár a Bobo boulderre is ráláthatsz, az ajtón kilépve pedig csak néhány lépésre ott a hatalmas aréna tele aktív kalandokkal.

Mintha egy vidéki nyaralóban pihennél. A klimatizált házak akár 8 fős társaságoknak is kényelmesek. A teljesen felszerelt lakókonyha és 2 fürdőszoba mellett 3 hálószoba található a két szinten, amik közül egyet kifejezetten a gyerekeknek rendeztünk be.

Használd ki a családbarát szálloda előnyeit! Élvezd a bőséges reggelit és vacsorát, pancsolj az élményfürdőben, kézműveskedj a hatalmas játszóházban, szórakozz a programokon! Az apartmanház vendégeként a Bobo Fun Parkban is extra előnyöket élvezhetsz. Aréna és Adrenalin+ belépőjegyed az adott napon a délelőtti és délutáni játékidőre, többszöri belépésre is érvényes.

Hosszabbítsd meg aréna élményekkel a pihenésed! Speciális, szállóvendégeknek szóló jegyed akár az érkezés vagy a távozás teljes napjára is megveheted.

További infó & foglalás

További infó & foglalás

Megosztás