Osztálykirándulás

Kaland, kihívás, csapat, feladatok, teljesítés – régi ismerősök a tanteremből, ugye? És ha kiemeljük őket az iskola falain kívülre? Máris izgalmasabb diák- és tanárszemmel nézve is.

A Bobo Fun Park időjárásfüggetlen programjaival az iskolások aktív szórakoztatóközpontja minden évszakban! A fedett adrenalin aréna több mint 30 attrakcióját kifejezetten a 6 év feletti korosztályra szabtuk. Felnőtteknek is kihívásokkal teli, tiniknek is izgalmas. Mászófalak, beltéri kötélpálya, trambulinok, ninja pálya – „kütyümentes” kikapcsolódás minden korosztálynak.

Kifejezetten ajánljuk:

  • osztálykirándulásokhoz
  • félnapos diák- vagy tantestületi programokhoz, családi napokhoz
  • külső helyszínként iskolai eseményekhez, testnevelés órákhoz
  • osztályközösségek (újra)építésére
  • iskolai és Erzsébet táborokhoz
  • évvégi jutalomajándéknak

Ajánlatot kérek

Pedagógusbarát helyszín

A könnyen átlátható épületben animátorok segítik a gyerekek koordinálását, és a játékok biztonságos használatát is felügyelik. Gyors, rugalmas ügyintézéssel segítjük a szervezést. A fedett arénának köszönhetően garantált program. Egész évben látogatható, bármilyen időjárásban. Kedvezményes csoportárakért kérje ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek

Kedvezményes csoportárak már 15 főtől!

Belépéskor betöltött életkor Aréna belépő? Adrenalin+ belépő?
HÉTFŐTŐL CSÜTÖRTÖKIG
3-6 éves ovis csoport 1 700 Ft -
6-12 éves nappali tagozatos diák 2 400 Ft 3 800 Ft
13-20 éves nappali tagozatos diák 2 900 Ft 4 300 Ft
Pedagógus kísérő (10 gyerek után 1 fő) ingyenes 2 500 Ft

PÉNTEKTŐL VASÁRNAPIG ÉS ÜNNEPNAPOKON, ISKOLASZÜNETEKBEN 

3-6 éves ovis csoport 2 000 Ft -
6-12 éves nappali tagozatos diák 2 700 Ft 4 100 Ft
13-20 éves nappali tagozatos diák  3 200 Ft 4 600 Ft
Pedagógus kísérő (10 gyerek után 1 fő) ingyenes 2 500 Ft

Az árak a 10:00-14:00 vagy a 15:00-19:00 közötti játékidőben egyszeri belépésre, és max. 4 óra játékidőre vonatkoznak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az Aréna csak a Bobo Fun Parkban vásárolt speciális, csúszásmentes zokniban látogatható. Ára: 700 Ft/pár. Ha egyszer már megvetted, legközelebb hozhatod magaddal!

Születésnaposoknak ingyenes belépés - diákcsoporttal is! Az osztálykirándulás napján ünneplőknek 1 Aréna belépő ingyenes. A kedvezményre való jogosultságot még jegyvásárlás előtt kérjük jelezni, és érkezéskor a fényképes igazolványt bemutatni! 

Csoporttal való érkezéshez előzetes időpontegyeztetés szükséges! A gyorsabb belépéshez érdemes a csoportokra szabott felelősségvállaló nyilatkozatot előre kitölteni:

Felelősségvállaló nyilatkozat csoportoknak

Megosztás