Mielőtt elindulnál...

Azért, hogy a Fun Parkba érkezve már csak a felhőtlen szórakozásé legyen a főszerep, összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, amikre már indulás előtt érdemes figyelned.

1. Vedd meg online a jegyed!

Így biztos lehetsz abban, hogy a választott időpontban lesz helyed. Az online jegyedet okostelefonon vagy nyomtatva hozd magaddal mindenképpen, mert a belépéshez a pénztárnál be kell mutatnod. Az online jegyértékesítést a játékidő kezdete előtt 1 órával lezárjuk, ezután már csak a helyszínen tudsz belépőt váltani. Teltház esetén ilyenkor előfordulhat, hogy már nem tudunk beengedni.

2. Töltsd ki a felelősségvállaló nyilatkozatot!

A játéktérbe csak akkor léphetsz, ha előtte megismerted a Házirendet, és aláírtad a felelősségvállaló nyilatkozatot. Ha még nem múltál el 18 éves, akkor ezt a szüleidnek vagy más nagykorú kísérődnek kell megtennie. Érdemes már otthon a weboldalról kinyomtatni, és aláírva magaddal hozni, így jelentősen meggyorsíthatod a belépési folyamatot. 10 éves kor alatt a Fun Park csak nagykorú felügyeletével látogatható.

3. Tedd el a szükséges iratokat!

Kedvezményes jegyvásárlás során kérhetjük, hogy a saját vagy gyermekeid életkorát igazold. Ezért fontos, hogy a jegy és felelősségvállaló nyilatkozat mellett az ehhez szükséges iratok is biztosan nálad legyenek!

4. A zoknit, sportcipőt ne felejtsd!

A játéktérbe csak a Bobo Fun Parkban vásárolt speciális csúszásgátló zokniban léphetsz be. Ha korábban már jártál nálunk, ezt is hozhatod, így nem kell újra megvenned. Benti használatú sportcipő a táskádban mindenképp legyen, hiszen a mászófalakra és a kötélpályára csak ebben mehetsz fel. 

+1. Indulj időben!

Ha szeretnéd a játékidőt minél jobban kihasználni, érdemes időben érkezned. A játékidő kezdete előtt 30 perccel nyit a pénztár, ekkor már átveheted a karszalagod és a zoknid, bemehetsz az öltözőbe. Érdemes azt is belekalkulálni, hogy a parkolóból egy rövidebb sétával jutsz el majd a bejáratig. Persze nem muszáj mindenképp nyitásra odaérned, később is csatlakozhatsz. A játékidő azonban mindenképp a jegyen feltüntetett időpontban ér véget.

Maradt még kérdésed? Lehet, hogy itt azonnal választ is kaphatsz:

GYAKORI KÉRDÉSEK

Megosztás