Konferencia, tréning

Rendezvénytermünk igazi kaméleon. Vidám és világos, vagy éppen komoly és koncentrációt segítően a külvilágtól elzárt. Legyen egy óriási szőnyeges terem, székek nélkül? Semmi akadálya! Ha a téma úgy kívánja, a mobil lelátónak köszönhetően, elővarázsolunk 147 ülőhelyet. Az csak a szervezőkön múlik, hogy mit is mutatnak a közönségnek. Kiállhat egy előadó, vagy egy egész társulat. Beépített projektorral az óriás vászonra küldhető a hangulatos háttérvetítés, de akár maga a „mozizás” is lehet a fő attrakció. Világítás- és hangtechnika támogatja a rendezvény sikerét a 120 négyzetméteres teremben.

A munkával töltött órák mellé könnyedén beilleszhetőek csapatépítős megoldások is. A terem bérelhető az adrenalin aréna játékterének használatával vagy anélkül is. A rendezvényre érkezőket külön bejáraton is tudjuk fogadni. Ruhatárral, kávészünettel, nagy mosollyal. Gondosan választunk kávéfajtát a kávészünetekhez, és a szomszédos 4 csillagos Kolping Hotel házi cukrászatában készítjük az édes-sós kiegészítőket.

Rendezvényszervezőnk egyedi megoldásokkal kész a helyszínt és a gasztronómiai kínálatot rugalmasan a rendezvényhez alakítani:

Ajánlatot kérek

Több terem

Ha a rendezvényhez még több helyre van szükség: egy minden ingertől mentes különterem, illetve a születésnapos party szoba is bevonható. Ezek a termek akár szekcióülésekre is alkalmasak, vagy kísérő programoknak is helyet adhatnak.

Többnapos program

A Kolping Hotel felújított szobái otthonos kényelmet biztosítanak hosszabb céges rendezvények esetén is. A szálloda szolgáltatásainak köszönhetően wellness pihenéssel zárulhat egy munkával töltött nap.

Ajánlatot kérek

Megosztás