Attrakciók

Melyik való neked? Nézd meg!

Bobo boulder

Első perctől élmény

Felkészültél a nem mindennapi víziló kalandra? Kezdd rögtön a bejáratnál rád váró Bobo Boulder meghódításával! Mássz fel a hátára és ereszkedj le a túloldalon! Gondoltad volna, hogy a legmagasabb pontja 3 méter magasan van?

Megnézem

Fun Walls

Interaktív mászófalak

Kapaszkodj, ez tetszeni fog! 11 mászófal tele izgalmas kihívásokkal. Már a megjelenésük se mindennapi. Csupa szín és forma, különböző nehézségű útvonalak.  Juss fel egészen a tetejéig!

Megnézem

Skyscraper Walk

Sétálj felhőkarcolókon!

Mindig is irigyelted a háztetőkön könnyedén ugráló szuperhősöket? Most eljött a te időd! Hódítsd meg a felhőkarcolókat és indulj egy égi sétán a képzeletbeli város felfedezésére!

Megnézem

Jump in the Air

Egy, két, há... Ugorj!

Hát, ehhez kell bátorság. Állsz a rámpa szélén, alattad a mélység. Nagy lendület, ugrás és a cél az előtted himbálódzó bokszzsák.

Megnézem

Geometrix

Mássz háromdimenziós formákon!

Nem csak matematika professzoroknak. Sőt! Ha a falakon már tökélyre fejlesztetted a mászást, ez itt a te helyed. Térbeli formák, extra kihívások az aréna közepén.

Megnézem

Barlang

Felfedezés és játék az aréna mélyén

A barlangkutatók izgalmával vágunk bele a kalandokba. Sisakot fel és indulhatsz a szűk járatok meghódítására. Még az is lehet, hogy őskövületeket vagy barlangrajzokat is láthatsz...

Megnézem

Ropes Course

Kötélpálya minden évszakban és időben

Kötélből vannak az idegeid? Akkor teszteld az ügyességedet ezen a különleges, beltéri akadálypályán! Az egész aréna a lábaid alatt hever, fantasztikus látvány ez a színes kavalkád. Sétálj át a dzsungel hídon, bújj az alagútba, egyensúlyozz!

Megnézem

Ninja pálya

A hétköznapok harcosainak

Eddig csak bámulva figyelted a játékosokat a versenypályán? Most itt az idő, hogy te légy a főszereplő. Keresd meg magadban a harcos erőt, és teszteld, mire vagy képes.

Megnézem

Trambulin

Csak fel és egyre magasabbra

Mit nekünk gravitáció! A trambulin pályán nincsenek elérhetetlen magasságok. Élvezd a repülésélmény szabadságát, ugrálj, amíg bírod szusszal!

Megnézem

Soft Play

Óriás játszóház ovisoknak, kisiskolásoknak

Ki jön velünk egy dzsungel-túrára? Ezt a különleges élménybirodalmat több oldalról is megközelítheted. 3 emeletnyi kaland kifejezetten ovisoknak és kisiskolásoknak tervezve.

Megnézem

ValoClimb

Az interaktív mászófal

Egy mászófal, ahol a cél nem az, hogy a tetejére érj. Egy játék, ahol az ügyességeden és gyorsaságodon múlik, hogy teljesíted -e a küldetést.

Megnézem

ValoJump

Trambulinról a kiterjesztett valóságba

Legyél te a főszereplő, ugorj bele a videójátékba! A trambulin segítségével igazi szuperhősként mozoghatsz a virtuális világban. Készen állsz a nem mindennapi kalandra?

Megnézem

MultiBall

Interaktív sportjáték

Tenisz, foci, szivacslabda? A párbajnemet te választod meg. Szemben most egy óriás kivetítő áll, nem az ellenfeled. Koncentrálj, célozz és lőj! Itt a legpontosabb labdajátékos győz.

Megnézem

Lézer labirintus

A küldetés? Nem lehetetlen.

Már csak egy szoba választ el attól, hogy megszerezd a gyémántot vagy eljuss a páncélszekrényig. Akciófilmekből ismerős a jelenet, ugye?

Megnézem

Wave Climb

Égig erő játszótér

Hullámlovasok kerestetnek, de most szárazföldi kalandokra. Mássz egyre feljebb és feljebb, hódíts meg újabb szinteket, míg fel nem érsz a legtetejére.

Megnézem

Baby World

Babajátszó a jövő falmászóinak

Kúszva-mászva vagy épp négykézlábon? Ez a biztonságos szivacsbirodalom tökéletes terep a gyakorláshoz. Akadályok, ügyességi feladatok, csúszda... A tengeri állatok izgalmas kalandokra hívnak.

Megnézem

Dream Walls

mászófalak nem mindennapi kilátással

Mintha egy háromemeletes ház tetejéről gyönyörködnél a panorámában. Csak itt a feljutás sokkal izgalmasabb.  A 8 különböző nehézségű pályán egészen a tetőig mászhatsz.

Megnézem

Focipálya

Barátságos mérkőzések a játszóház rejtekében

Egy kis földközeli élmény két mászás és ugrálás között. Gondoltad volna, hogy az óriás játszóház alatt egy egész focipálya bújik meg?

Megnézem

Csúszdák, mászórámpák

Játék és kaland lépcsőzés helyett is

Melyik a leggyorsabb útvonal a trambulinoktól a mászófalakhoz? Naná, hogy a csúszda. Visszamennél az emeletre? Küzdj meg a feljutásért, vár a mászórámpa!

Megnézem

VR szimulátorok

Fel a szemüveget, indul a fantasztikus utazás!

Itt nincs lehetetlen és nincsenek távolságok. Csak egy szemüveg választ el a világ legizgalmasabb hullámvasútjától. Sétálj egy felhőkarcoló építkezésén, pattanj repülőre, vágd lézerkarddal ketté a feléd érkező elemeket!

Megnézem

Játékterem

Virtuális kalandok

Foglalj helyet az ülések egyikében! Itt most nem te mozogsz, hanem a világ körülötted. Autóval versenyeznél vagy inkább egy izgalmas kalandjátékban vennél részt? A választás a tiéd!

Megnézem