Árak

Az aréna szerdától vasárnapig tart nyitva, hétfő és kedd szünnap. A nyári vakációhoz kapcsolódóan 2024.06.12-09.01. között a park minden nap nyitva. A napot 2 négyórás játékidőre osztjuk.

Délelőtt: 10.00-14.00

Délután: 15.00-19.00

30 perccel a játékidő kezdete előtt nyit a pénztár. Ha online nem váltottad meg előre a jegyed, a helyszínen is megveheted. Akárcsak a speciális, csúszásgátló Fun Park zoknit, ami kötelező a játéktérre való belépéshez.

A belépés előtt egy felelősségvállaló nyilatkozatot is alá kell írnod. Ha még nem múltál el 18 éves, akkor ezt a szüleidnek vagy más nagykorú kísérődnek kell megtennie. Érdemes már otthon kitölteni, és nyomtatva magaddal hozni, így jelentősen meggyorsíthatod a belépési folyamatot.
18 év alatt, amennyiben nem határozható meg egyértelműen, hogy kiskorúról van szó, személyi igazolvány, diákigazolvány felmutatását kérhetjük. 10 éves kor alatt a Fun Park csak nagykorú felügyeletével látogatható.

Az árak egyszeri belépésre vonatkoznak, és max. 4 óra játékidőt tartalmaznak. Az érkezési időtől függetlenül a blokk végén (14.00 ill. 19.00-kor) a játékidő lejár. Innét a fertőtlenítésé a főszerep, arra kérünk majd, hogy hagyd el a játékteret.

Biztosítsd be a helyed! Vedd meg a jegyed előre otthonról! Most megveszem
Belépéskor betöltött életkor Aréna belépő? Adrenalin+ belépő?
01.10-06.12. között szerdán -20% (kiv. 03.27., 04.03., 05.01.)
0-1 éves ingyenes -
2-5 éves 2 600 Ft -
6 -12 éves 3 800 Ft 5 900 Ft
13-64 éves 4 700 Ft 6 900 Ft
65 év felettiek és
várandós kismamák
2 600 Ft -
Mozgáskorlátozottak ingyenes -

Az árak 2024. június 16-ig érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az Aréna csak a Bobo Fun Parkban vásárolt speciális, csúszásmentes zokniban látogatható. Ára: 700 Ft/pár. Ha egyszer már megvetted, legközelebb hozhatod magaddal!

Aréna belépőt váltottál, de mégis kipróbálnád az Adrenalin+ belépővel elérhető attrakciókat? Válts a pénztárban kiegészítő jegyet, és már indulhat is a kaland! A kiegészítő jegy ára a már Aréna belépővel rendelkezőknek 2500 Ft.

Születésnaposoknak ingyenes belépés! Az ünnepeltnek 1 Aréna belépő ingyenes, ami a születésnap előtti és utáni 7 napos időszak alatt egy alkalommal váltható meg. A kedvezményre való jogosultságot még mindenképp jegyvásárlás előtt jelezd! A személyi igazolványodat is kérni fogjuk az igazolásához. Még több kihívásra hajtasz? Kiegészítő jeggyel (2500 Ft) az Adrenalin+ belépővel elérhető attrakciókat is kipróbálhatod az arénában.

Újra és újra visszatérnél? Kedvezményes bérleteinkkel szórakoztató a rendszeres mozgás. Találkozzunk akár minden héten vagy vedd ajándékba!

A Kolping Hotel vendégeinek nagyobb rugalmasság! Családi pihenés közben keresed a kihívásokat? Akár két szállodai program között is élvezheted az aktív kalandokat! Vendégként az Aréna és Adrenalin+ belépőjegyed az adott napon a délelőtti és délutáni játékidőre, többszöri belépésre is érvényes. Hosszabbítsd meg a pihenést! A szállóvendégeknek járó előnyökkel az érkezés vagy a távozás teljes napján is élhettek.

SZÉP Kártyával is fizethetsz! Online jegyvásárló felületünkön OTP vagy K&H SZÉP Kártyával azonnal, online megveheted a belépődet. A helyszínen, a pénztárban elfogadjuk az MKB SZÉP Kártyát is.

Szülinapi bulit vagy céges csapatépítést tervezel? Válassz előre összeállított születésnapi csomagjaink közül! Csoportos jegyárainkért és további információért írj a event@bobofunpark.hu e-mail címre.

Megosztás