Árak

Nyitás: 2021. június 14-én! Az arénában a napot 2 négyórás játékidőre osztjuk.

Délelőtt: 10.00-14.00

Délután: 15.00-19.00

30 perccel a játékidő kezdete előtt nyit a pénztár. Ha online nem váltottad meg előre a jegyed, a helyszínen is megveheted. Akárcsak a speciális, csúszásgátló zoknit, ami kötelező a játéktérre való belépéshez.

A belépés előtt egy felelősségvállaló nyilatkozatot is alá kell írnod. Ha még nem múltál el 18 éves, akkor ezt a szüleidnek vagy más nagykorú kísérődnek kell megtennie. Érdemes már otthon kitölteni, és nyomtatva magaddal hozni, így jelentősen meggyorsíthatod a belépési folyamatot.

Az árak egyszeri belépésre vonatkoznak, és max. 4 óra játékidőt tartalmaznak. Az érkezési időtől függetlenül a blokk végén (14.00 ill. 19.00-kor) a játékidő lejár. Innét a fertőtlenítésé a főszerep, arra kérünk majd, hogy hagyd el a játékteret.

A Kormány 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete értelmében a szabadidős létesítmények csak koronavírus ellen védett vendégeket és velük utazó kiskorú gyerekeket fogadhatnak. A jogosultság védettségi igazolvánnyal vagy EESZT applikációval igazolható, melyet a személyi igazolvánnyal együtt érkezéskor kötelességünk ellenőrizni. 18 év alatt, amennyiben nem határozható meg egyértelműen, hogy kiskorúról van szó, személyi igazolvány felmutatását kérhetjük. Kérjük, az aktuális szabályozásokat már a jegyvásárláskor vegyétek figyelembe. Amennyiben a megfelelő igazolványok hiányában nem engedhetünk be a játékterületre, nincs lehetőség az előzetesen megvásárolt jegy árának visszatérítésére.

Biztosítsd be a helyed! Vedd meg a jegyed előre otthonról! Most megveszem
Belépéskor betöltött életkor Aréna belépő? Adrenalin+ belépő?
PÉNTEKTŐL VASÁRNAPIG, ÜNNEPNAPOKON, ISKOLASZÜNETEKBEN
0-1 éves ingyenes -
2-5 éves 2 000 Ft -
6 -12 éves 3 000 Ft 5 300 Ft
13-64 éves 3 800 Ft 6 000 Ft
65 év felettiek,
várandós kismamák és
mozgáskorlátozottak
2 000 Ft -
SZEPTEMBER 1-TŐL HÉTFŐTŐL CSÜTÖRTÖKIG
0-1 éves ingyenes -
2-5 éves 1 700 Ft -
6 -12 éves 2 600 Ft 4 500 Ft
13-64 éves 3 300 Ft 5 200 Ft
65 év felettiek,
várandós kismamák és
mozgáskorlátozottak
1 700 Ft -

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. 

Az Aréna csak a Bobo Fun Parkban vásárolt speciális, csúszásmentes zokniban látogatható. Ára: 500 Ft/pár. Ha egyszer már megvetted, legközelebb hozhatod magaddal!

Aréna belépőt váltottál, de mégis kipróbálnád az Adrenalin+ belépővel elérhető attrakciókat? Válts a pénztárban kiegészítő jegyet, és már indulhat is a kaland! A kiegészítő jegy ára a már Aréna belépővel rendelkezőknek 2500 Ft.

Születésnaposoknak ingyenes belépés! Az ünnepeltnek 1 Aréna belépő ingyenes, ami a születésnap előtti és utáni 7 napos időszak alatt váltható meg. Még több kihívásra hajtasz? Kiegészítő jeggyel (2500 Ft) az Adrenalin+ belépővel elérhető attrakciókat is kipróbálhatod az arénában.

A Kolping Hotel vendégeinek nagyobb rugalmasság! Családi pihenés közben keresed a kihívásokat? Akár két szállodai program között is élvezheted az aktív kalandokat! Vendégként az Aréna és Adrenalin+ belépőjegyed az adott napon a délelőtti és délutáni játékidőre, többszöri belépésre is érvényes. Hosszabbítsd meg a pihenést! A szállóvendégeknek járó előnyökkel az érkezés vagy a távozás teljes napján is élhettek.

Szülinapi bulit vagy céges csapatépítést tervezel? Válassz előre összeállított születésnapi csomagjaink közül! Csoportos jegyárainkért és további információért írj a fun@bobofunpark.hu e-mail címre.

Megosztás