Gyakori kérdések

Nyitvatartás

A Bobo Fun Park egész évben látogatható, ősztől tavaszig szerdától vasárnapig, iskolaszünetek alatt és hosszú hétvégéken minden nap. Az arénában a napot 2 négyórás játékidőre osztjuk: délelőtt 10.00-14.00, délután: 15.00-19.00 között. 30 perccel a játékidő kezdete előtt nyit a pénztár, ekkor már átveheted a karszalagodat, kényelmesen átöltözhetsz. A délelőtti és délutáni nyitvatartás között 1 óra takarítási szünetet tartunk.
Igen. Az adott játékidőn belül bármikor érkezhetsz, de a blokk végén (14.00 ill. 19.00-kor) ebben az esetben is lejár az időd, és el kell hagynod a játékteret.
Az érkezési időtől függetlenül a blokk végén a játékidő lejár. Innét a fertőtlenítésé a főszerep, arra kérünk majd, hogy hagyd el a játékteret. Ha délelőtt érkeztél és délután is szeretnél még játszani, akkor erre az idősávra is jegyet kell venned. 15 órától ezzel újra beléphetsz az arénába.

Belépőjegyek

Az Aréna belépővel ezeket az attrakciókat a teljes játékidő alatt szabadon használhatod: Bobo Boulder, Trambulin, Soft Play, Ninja pálya, Lézer labirintus, MultiBall, ValoClimb, ValoJump, Wave Climb, Baby World, Focipálya, a közlekedő terekben lévő csúszdák és mászórámpák. Bizonyos játékelemek használata min. életkorhoz, magassághoz vagy súlyhoz kötött. Ezekről részletes információt találsz az egyes attrakciók leírásánál.

6 éves kortól az Adrenalin+ belépővel az előbbieken túl további attrakciókat is kipróbálhattok: Ropes Course, Fun Walls, Skyscraper Walk, Jump in the Air, Geometrix, Barlang, Dream Walls (kültéri mászófalak). Ezek egy része csak meghatározott életkortól és súly ill. magasság feltételek mellett használható, ezekről érdemes már indulás előtt a részletes játékleírásoknál tájékozódni. Ehhez a jegyhez érkezéskor egy gamification karórát is adunk neked, amivel a mászófalakon és a ninja pályán minden sikeresen teljesített kihívás után pontokat gyűjthetsz. A barlangban extra játékok is várnak, fedezd fel mindegyiket!

A jegyek csak a rajtuk szereplő játékidőre érvényesek és egyszeri belépésre jogosítanak.

A játékteremben található gépek, a VR és egyéb szimulátor játékok használatát a belépőjegyek nem tartalmazzák, ezekhez a recepciónál tudsz zsetont váltani készpénzzel vagy bankkártyával, vagy a zsetonváltó automatából (utóbbi csak papírpénzt fogad el). Egyes játékok közvetlen bankkártyás fizetéssel üzemelnek.
2 éves kor alatt a belépés ingyenes. Fontos azonban, hogy online jegyvásárláskor az ingyenes regisztrációs jegyet nekik is meg kell váltani.
Az arénát nem csak gyerekeknek terveztük, sőt! Az attrakciók nagy része aktív szórakozást és izgalmas kihívásokat tartogat felnőtteknek is. A Fun Parkot ezért ők is csak belépőjeggyel látogathatják.

A 65 év feletti látogatók és várandós kismamák kedvezményes jegyet válthatnak. Mozgásukban korlátozott kísérőknek a belépés ingyenes, de online jegyvásárláskor a 0 Ft-os regisztrációs jegyet nekik is meg kell váltani.
Érdemes weboldalunkon a jegyedet már előre, online megvenni. Így biztos lehetsz abban, hogy a választott időpontban lesz helyed. Az online jegyedet okostelefonon vagy nyomtatva hozd magaddal mindenképpen, mert a belépéshez a pénztárnál be kell mutatnod. Az online jegyértékesítést a játékidő kezdete előtt 1 órával lezárjuk, ezután már csak a helyszínen tudsz belépőt váltani.

30 perccel a játékidő kezdete előtt nyit a pénztár. Amennyiben van még szabad hely, érkezéskor itt is vásárolhatsz jegyet. Előfordulhat azonban, hogy teltház miatt már nem tudunk több látogatót beengedni.
Válts a pénztárnál kiegészítő jegyet, és már indulhat is a kaland! Ezután ugyanazokat az attrakciókat használhatod, mintha Adrenalin+ belépőt vettél volna. Fontos, hogy sportcipő legyen nálad, mert csak ebben engedhetünk fel a kötélpályára és a mászófalakra.
Ha weboldalunkon vásárolsz jegyet, ott bankkártyával, OTP vagy K&H SZÉP kártyával azonnal, online fizethetsz. A Fun Park pénztárában ezeken felül MKB SZÉP Kártyát is elfogadunk, és készpénzzel is tudsz fizetni.

A játékteremhez és VR szimulátorokhoz szükséges zsetonok SZÉP Kártyával nem fizethetők. Illetve a zsetonváltó automata csak papírpénzt fogad el.
A jegyek visszaváltására nincs lehetőség, de legkésőbb 48 órával a játékidő kezdete előtt, a szabad kapacitások függvényében egy későbbi időpontra átteheted őket. Ehhez keresd munkatársainkat a fun@bobofunpark.hu e-mail címen.

Kérlek, vásárláskor vedd figyelembe, hogy ha kevesebb mint 48 óra van vissza a játékidő kezdetéig, akkor a jegyek időpontját már nem tudjuk módosítani. Az aznapra vagy korábbi időpontra szóló, de még be nem váltott jegyeket sem tudjuk későbbi dátumra átfoglalni.
Szigorú biztonsági előírásoknak kell megfelelnünk, ezért az arénába egy meghatározott látogatószámnál többet nem engedhetünk be. Ha nem váltottál előre jegyet, a nagyobb forgalmú napokon sajnos előfordulhat, hogy nem tudsz már bemenni. Ha a jegyedet előre online megvásároltad, vagy online ajándékutalványoddal előre időpontot foglaltál, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez nem fordul elő veled. Akkor is fenntartjuk neked a helyet, ha nem rögtön a játékidő kezdetekor érkezel.
Jelenleg nincs. A pénztárban csak az aktuális játékidőre tudunk kiállítani jegyeket. Későbbi időpontra weboldalunk jegyvásárló felületén, online fizetéssel tudtok váltani belépőket.
Jegyeket félretenni nem tudunk. Ha szeretnétek bebiztosítani egy adott játékidőre vagy meghirdetett programra a helyeteket, online jegyvásárló felületünkön megvásárolhatjátok a belépőket, vagy online ajándékutalvánnyal előre időpontot foglalhattok.
Sajnos nem. A már megvásárolt jegyből utólag nem tudunk kedvezményt jóváírni. Ezért fontos, hogy ha valamilyen kedvezményre vagy jogosult (pl. születésnapi ingyenes belépő), akkor azt mindenképp még a jegyvásárlás előtt jelezd! És hozd magaddal az igazolványodat, hogy ellenőrizni tudjuk.

Indulás előtt

Megváltottad előre a jegyedet? Ha nem, akkor a játékidő kezdete előtt 1 órával még megteheted. Így biztos lehetsz benne, hogy lesz helyetek. Ha szeretnéd a belépést gyorsítani, nyomtasd ki a honlapunkról a felelősségvállaló nyilatkozatot, és töltsd ki már otthonról előre! Nem csak a gyerekekre, felnőttekre is. Ha otthon nem tudod megoldani, a helyszínen is aláírhatod, de enélkül nem engedhetünk be.
Sportos ruhát ajánlunk, amiben kényelmesen tudsz mozogni. Akár váltóruhát is hozhatsz, az öltözőknél kényelmesen le tudod cserélni. A nyitott cipzár, zsinórok, sapka, laza, bő szabású ruha balesetveszélyes lehet, ezeket kerüld, kérlek. A hosszú hajat biztonságosabb összekötni, a karóra, gyűrű, nyaklánc, hosszú fülbevaló balesetveszélyes, ezért tilos. Ha van rá lehetőséged, javasoljuk, hogy szemüveget se viselj!

Benti használatú sportcipőt mindenképp hozz magaddal, hiszen a mászófalakat és a kötélpályát csak ezekben tudod használni. A beülők kényelmesebb használata miatt praktikus, ha hosszú nadrágot viselsz. A játéktérbe csak a Bobo Fun Parkban vásárolt speciális csúszásgátló zokniban léphetsz be. Ha korábban már jártál nálunk, ezt is hozhatod, így nem kell újra megvenned.

Érkezés, parkolás

A játékidő kezdete előtt 30 perccel nyit a pénztár, ekkor már átveheted a karszalagod és a zoknid, bemehetsz az öltözőbe. Ha szeretnéd a játékidőt kimaxolni, érdemes azt is belekalkulálni, hogy a parkolóból egy rövidebb sétával jutsz el majd a bejáratig. Persze nem muszáj mindenképp nyitásra odaérned, később is csatlakozhatsz. A játékidő azonban mindenképp a jegyen feltüntetett időpontban ér véget.
Az épület főbejárata két irányból közelíthető meg. A szomszédos Kolping Hotelt felülről megkerülő Kolping út vezet a látogatók bejáratához. Az itt található parkolók egyikében teheted le az autódat, és a Kolping út felől érkezel meg a főbejárathoz. A szállóvendégek a hotel területéről közvetlenül átsétálhatnak, az összekötő kaput programozott mágneskártyájuk nyitja.

Gyerekek

A legtöbb attrakciót a 6 éven felüli korosztály tudja kihasználni, élvezni. De a hatalmas Soft Play és a kifejezetten nekik tervezett Wave Climb gondoskodik arról, hogy a kisebbek sem fognak unatkozni.
A Bobo Fun Parkba a legkisebbeket is várjuk. Amíg a nagyobb tesó vagy akár a szülők felváltva aktív kalandokat keresnek, egy kifejezetten nekik kialakított játékszigeten gyakorolhatják a kúszás-mászást.

A mosdóknál kényelmes pelenkázó várja az anyukákat, a már kicsit nagyobbakat pedig az ő méretükre szabott gyerekmosdók. Bébiétel melegítéshez az étterem melletti baba-mama konyhában mikrohullámú sütőt és cumisüveg melegítőt is tudtok használni.

A saját babakocsikat kérjük, hagyjátok az öltözőben, az arénán belüli közlekedéshez sport babakocsikat biztosítunk (korlátozott számban). Lift könnyíti az emeletek közötti közlekedést.
Nincs. A játékelemek többségének biztonságos használatához 10 év alatti gyerekek mellé aktív szülői felügyelet szükséges.
10 év alatti gyermek nagykorú kísérete nélkül a parkot nem látogathatja. 10 és 18 év közöttiek csak a szülő előzetes írásos engedélyével léphetnek be felnőtt kísérete nélkül az arénába. A belépéshez szükséges felelősségvállaló nyilatkozatot csak a gyermek törvényes képviselője vagy az általa megbízott felnőtt írhatja alá, így ebben az esetben azt mindenképpen hozzátok otthonról.

Játékok, attrakciók

Bizonyos attrakciók csak meghatározott életkor felett vagy megadott súllyal ill. magassággal használhatók biztonságosan. A legfontosabb szabályok az egyes attrakciók bemutatásánál honlapunkon is megtalálhatók. A helyszínen tájékoztató táblák segítik az eligazodást. Ha mégis bizonytalan vagy, hogy egy adott játékelem neked vagy a gyermekednek való -e, kérd animátoraink segítségét!
A játékelemeket úgy állítottuk össze, hogy többségük átlagos fizikai erőnlét mellett is használható és élvezhető legyen. A mászófalakhoz sem kell előzetes tapasztalat. A különböző nehézségű pályáknak köszönhetően kezdők is bátran próbálkozhatnak, ugyanakkor azoknak is tartogatunk kihívásokat, akik rendszeresen gyakorolnak.
A mászófalak, a barlang és a kötélpálya egy rövid biztonsági oktatás után, kizárólag speciális felszereléssel használható. Ezeket a védősisakokat, hevedereket mi biztosítjuk, és ha végeztél, munkatársainknak kell visszaadnod.

A játéktérbe csak a Bobo Fun Parkban vásárolt speciális, csúszásmentes zokniban léphetsz be. Ezt megvásárolhatod már a jegyeddel együtt előre vagy érkezéskor a pénztárban is. Egy benti használatú sportcipőt is hozz magaddal, erre a mászófalakhoz és a kötélpályához mindenképp szükséged lesz!

Biztonság - Egészség

Az egyes attrakciókat a téma szakértőitől szereztük be, és szigorú biztonsági ellenőrzéseken mentek keresztül, mire a parkba kerültek. Az egyes elemeknél található tájékoztató táblákat mindig olvasd el, és az azon szereplő szabályokat tartsd be! A védőfelszereléseket mindig szabályosan, a tájékoztatóban elhangzottak szerint használd! Nálunk az aktív mozgás lesz főszerepben, így megérkezés után érdemes fokozatosan bemelegítened. Figyeld a tested jelzéseit, ha fáradsz, tarts pihenőt! Ha erre a néhány alapszabályra figyelsz, máris sokat tettél azért, hogy elkerüld a baleseteket.
Kérlek, azonnal jelezd a legközelebbi animátornak. Elsősegély doboz található a pénztárnál és az étteremben is.
Nincs. Keszthelyen minden hétköznap, de bizonyos napokon Alsópáhokon is van orvosi rendelés. A legközelebbi orvosi ügyelet és kórház Keszthelyen található, autóval 15 perc.
Szigorú protokollt dolgoztunk ki, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyetek. Kiemelt figyelmet fordítunk a tisztaságra, a 4 órás játékidők között napközben is fertőtlenítő takarítást végzünk. Titeket is maximális együttműködésre kérünk. Fontos, hogy csak egészségesen látogassátok a parkot! Ha a közvetlen környezetetekben bárkinél a koronavírus gyanúja felmerül vagy esetleg már igazolt a fertőzés, kérjük, hogy válasszatok egy későbbi időpontot a szórakozásra!

Látogatóinknak nem kötelező a maszkviselés. De természetesen lehetőség, amivel élhettek, ha szeretnétek.

Étel - ital

Igen, az emeleti Aréna Barban minden adott a feltöltődéshez. Frissen készített ételeinkkel gyorsan visszanyerhetitek a lemozgott energiát. Természetesen vízzel, üdítőkkel és kávéval is várunk benneteket egy-egy rövid pihenőre!
A Fun Park területére ételt és italt nem lehet kívülről behozni. Frissen készített gyors ételekkel, szendvicsekkel, kávéval és üdítővel vár benneteket az Aréna Bar az emeleten! A megrendelt frissítőket, ételeket csak ott helyben tudjátok elfogyasztani. A játéktérbe higiéniai okokból ételt, italt tilos bevinni.
Sok különféle ételallergia és érzékenység van. Éttermünkben sajnos nem tudjuk vállalni, hogy ezeknek mindig megfeleljünk. Az egyes ételek allergén tartalmáról munkatársainktól kérhettek információt! Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy készítéskor nem tudjuk kizárni az esetleges keresztszennyeződéseket.

Születésnap

Természetesen, emeleti különtermünkben örömmel várjuk az ünneplő társaságot. Itt 6-20 fő közötti zsúrokat tudunk kényelmesen megtartani. Kérjük, hogy min. 3 nappal a tervezett ünneplés előtt egyeztess időpontot! Honlapunkon előre összeállított születésnapi csomagjainkat is megtalálod árakkal, részletes tartalommal.
Van olyan torta a kínálatunkban, amit glutén-, tej- és cukormentesen is el tudunk készíteni. Kérjük, a zsúr egyeztetésekor ezt mindenképpen jelezzétek, és a konkrét ételérzékenység ismeretében kérdezzetek rá a lehetőségekre!

Szállóvendégek

A hoteltől a Fun Parkot csupán egy kapu választja el, amit a szobakártya nyit, így az arénába bármikor kényelmesen átsétálhattok. Ráadásul az aktív kalandokat akár két szállodai program között, egy napon belül többször is élvezhetitek. Vendégként az Aréna és Adrenalin+ belépőjegyed a délelőtti és délutáni játékidőre, többszöri belépésre is érvényes. A szállóvendégeknek járó előnyökkel az érkezés vagy a távozás teljes napján is élhettek.
Érdemes a Fun Park jegyedet már otthonról, előre online megvenni, így bebiztosíthatod, hogy a pihenés alatt a tervezett napon az arénába át tudj menni. A jegyvásárlás során fontos, hogy a szállóvendégeknek szóló, speciális jegyet válaszd! A jegyet kinyomtatva vagy mobiltelefonon hozd magaddal! A Fun Park pénztárában kérni fogjuk, hogy igazold, hogy szállóvendég vagy, ezért legyen nálad pl. a szobakártya tartója. Ha az érkezés/távozás napján ez még/már nincs nálatok, akkor megfelel a szállodai visszaigazolás is.

Ha előre nem vettél jegyet, a pihenés alatt is dönthetsz úgy, hogy átmentek. Ekkor a Fun Park recepcióján tudod megváltani a belépődet. Teltház esetén viszont előfordulhat, hogy már nem fogunk tudni beengedni, ezért érdemes előre online foglalni.

Csoportos foglalás

Csoportos ajánlatainkért kérlek, keress bennünket az event@bobofunpark.hu e-mail címen!

Internet

Igen, ingyenes WIFI hálózatunk az egész aréna területén elérhető.

Megosztás