Csapatépítés, ahogy eddig még nem láttad
Főoldal / Blog / Csapatépítés, ahogy eddig még nem láttad

Csapatépítés, ahogy eddig még nem láttad

2022. 09. 30.
Voltál már olyan csapatépítőn, ahol a pénzügyes felmászott egy víziló hátára,vagy a raktárosok háromemeletnyi magasságban lógva pacsiztak egymással?

Ahol az informatikusok addig ugráltak a kiterjesztett valósággal felturbózott trambulinokban, hogy másnap alig bírtak lemenni az alagsori szerverszobába? Ha nem, akkor még nem jártál a Bobo Fun Parkban!

Nálunk ugyanis nem csak gyerekek és családok, de egy cég munkatársai is remekül szórakozhatnak. Eleve tökéletes hozzá a környezet: színes, izgalmas játékok háromezer négyzetméteren, ameddig a szem ellát – mindez cseppet sem hasonlít semmilyen munkahelyi közegre. És ezzel már teljesül is a jó csapatépítő tréning első szabálya, miszerint teremts markánsan más körülményeket, mint amilyenben a munkatársak a mindennapjaikban mozognak. Aztán a feladatok: itt senki nem kényszerű vigyorral fogja kibírni valahogy a kötelező feladatot, sőt! Még azok is, akik legszívesebben bojkottálnák az összes közös mulatságot, meg fogják találni a nekik tetsző szórakozást – legyen az egy kis barlangászás, interaktív trambulinozás, egy mászófal meghódítása, legrosszabb esetben pedig a különterem magánya.

De erre aligha kerül majd sor. Parkunkat ugyanis úgy terveztük meg, hogy mindenkiben felélessze gyermeki énjét, bármennyire mélyre temette is azt magában az azóta eltelt évtizedek alatt. A Bobo Fun Park egyfajta felnőtt játszótér, és nem csak a benne lévő játékok, de a csoportdinamika okán is. A játszótéren nincsenek főnökök és beosztottak, hanem emberek vannak – nők és férfiak, idősebbek és fiatalabbak, sportosak és kevésbé sportosak –, akik szeretnék magukat jól érezni. Egy jó HR vezetőnek pedig lehetőségek valódi aranybányája a Bobo Fun Park, hiszen mellőzi a klasszikus céges csapatépítők valamennyi közhelyét és valami radikálisan újat kínál. Egy olyan terepet, ahol tényleg ki lehet szakadni a hétköznapokból, a számtalan izgalmas játék pedig nem csak a testet, de a kreatív elmét is megmozgatja.

A csapatépítés lényege pedig maga a csapatépítés, amihez az kell, hogy mindenki kellően nyitott és jókedvű legyen. Itt pedig minden adott ahhoz, hogy valamennyi kolléga ledobja a nyakkendőjét, felgyűrje az ingujját és egy remek hangulatú délutánt töltsenek el együtt. Elvégre felnőttként az egyik legjobb dolog, ami történhet velünk, az az, hogy újra gyereknek érezzük magunkat. 

Megosztás