Ajándékozz élményt!

A Bobo Fun Park nem egy átlagos játszóház. Egy különleges hely, ahol nem mindennapi élmény vár az aktív kalandokat keresőkre. Ahol felhőkarcolók tetején sétálhatsz, interaktív mászófalakat hódíthatsz meg, ninja pályán teheted próbára magad és akcióhősként bújkálhatsz a lézersugarak alatt.

Kaland, szórakozás, felejthetetlen emlékek

Tökéletes élményajándék

  • kisiskolásoknak, akiket lenyűgöz a MultiBall óriás kivetítője és fáradhatatlanul bírják a trambulinozást
  • kiskamaszoknak, akik igazi menő ajándékra vágynak, és eddig csak álmodoztak róla, hogy főhősök lehetnek egy videojátékban
  • tiniknek, akik már kinőttek a játszóházból, és hihetetlenül élvezik, hogy itt végre rájuk szabták az attrakciókat, és önfeledten szórakozhatnak
  • családoknak, akik szívesen töltik közös élményekkel a hétvégét, és a szülők is örömmel szállnak be a közös játékba
  • baráti társaságoknak, ahol a kihívások közös teljesítése még jobban összekovácsolja a csapatot. Igen, gyerek nélkül is jöhettek!

Online utalványrendelés

Gyors online rendelés, azonnali küldés

Akár 30 szórakoztató, aktív attrakció egyetlen utalványban. Weboldalunkon, egyszerűen , online megrendelheted, és azonnal bankkártyával, OTP vagy K&H SZÉP Kártyával fizetheted. Sikeres fizetés után az ajándékutalványt a megadott e-mail címre küldjük. Postai kézbesítésre, személyes átvételre nincs lehetőség. Személyes üzenetet is írnál? Nyomtasd ki hozzá ajándékkísérőnket, majd ha megírtad, hajtsd bele a belépőjegyet! 

Az online felületünkön vásárolható utalványok a rajta szereplő érvényességi időn belül,  a Bobo Fun Park aktuális nyitvatartása szerint 10:00-14:00 vagy 15:00-19:00 között egy 4 órás játékidőre, egyszeri belépésre jogosítanak - akár hétvégéken, ünnepnapokon, iskolaszünetekben is.

Online utalványrendelés

Szívesebben fizetnél átutalással vagy MKB SZÉP Kártyád van? Keress bennünket a fun@bobofunpark.hu e-mail címen vagy nyitvatartási időben a +36-70-6619150-es telefonszámon, hogy egyeztessük az utalványvásárlást.

Megosztás