Döglött macska az arénában! Egy zombival érkezett.
Főoldal / Blog / Döglött macska az arénában! Egy zombival érkezett.

Döglött macska az arénában! Egy zombival érkezett.

2022. 11. 02.

Nyugi, nem egy átlagos hétfő este, hanem extra Halloween játékidőnkben történt mindez.

A rémségek éjszakáján színes arénánk hátborzongató események helyszíne lett. Több mint 200 bátor kalandor keresett nálunk extra kihívást. Na meg persze egy kis borzongást.

Már a bemelegítés se volt mindennapi. A félhomályban a mosolygó sárgapólósok helyett szellemek, zombik és vérző harcosok diktálták az ütemet. És ez még csak a kezdete volt a nem mindennapi élményeknek.

Sorra érkeztek a vámpírok, boszorkányok és csontvázak, hogy próbára tegyék ügyességüket és bátorságukat. Utóbbira most a szokásosnál is nagyobb szüksége volt mindenkinek, hiszen a felhőkarcoló magassága, a szűk barlangjáratok és a kötélpálya alatt tátongó mélység mellett még ijesztő meglepetések is várták játék közben vendégeinket.

A rémisztő kalandok közben a szemfülesek apró boldogságmorzsákat is gyűjthettek. Csokit vagy csalok! A mászófal kapaszkodói, a VR szimulátorok, de még az óriás játszóház zegzugai is édességkuponokat rejtettek.

Koponyát kóstoltál már? A rémbüfében ezt is megtehetted. Egy finom boszorkány muffin kíséretében.

A szellemes estét a jelmezesek versenyével zártuk, ahol a Horror Team nyerte el a legötletesebb jelmez címet, a vámpírok családja pedig különdíjat zsebelhetett be.

Ha most nem is tartottatok velünk, találkozzunk jövőre! De addig is sok-sok programmal készülünk még, figyeljétek híreinket!

Megosztás