Elefánt az Arénában? Rendőri felvezetéssel érkezett.
Főoldal / Blog / Elefánt az Arénában? Rendőri felvezetéssel érkezett.

Elefánt az Arénában? Rendőri felvezetéssel érkezett.

2022. 02. 28.
Nyugalom, egyetlen hercegnőnek sem esett bántódása. Aki velünk tartott, igazi karneváli hangulatba csöppent szombat délelőtt a Bobo Fun Parkban.

Gyors bemelegítés és egy kis játék után már kezdődött is a jelmezverseny, ahol pókemberek és egy igazi lovag is védelmezte a flamenco táncost és Katicabogarat. A maskarás zsűri előtt vonultak sorban a gyerekek, hogy a pontozás után kényelmes ruhába bújva fedezzék fel a hatalmas arénát. 

Miközben a nagyobbak a mászófalakon és a kötélpályán a magasság ellen küzdöttek, a kicsik a felvonulás izgalmát trambulinon ugrálással vezették le. A lézer akadálypályán minden másodpercért komoly küzdelem folyt, és a hatalmas játszóház is gyerekzsivajtól volt hangos. 

Ha már farsang, akkor nem maradhatott el a fánkevő verseny sem, ahol a gyerekek már jóllakva bíztatták a külön kategóriában induló szülőket. 

Egy igazi vidám, családi délelőttöt zártunk. Köszönjük, hogy ilyen sokan velünk tartottatok. Találkozzunk a következő programunkon is! Friss híreinkért, eseményekért kövessétek honlapunkat és Facebook oldalunkat!

Megosztás