A szerelem körülvesz – a felhőkarcoló tetején is
Főoldal / Blog / A szerelem körülvesz – a felhőkarcoló tetején is

A szerelem körülvesz – a felhőkarcoló tetején is

2022. 02. 14.
A Valentin nap előtti vasárnap szinte izzott a levegő az arénában.

Több mint 60 pár érkezett, hogy egymást erősítve, bátorítva küzdjék le az akadályokat, és a már hagyományos gyertyafényes romantika helyett (vagy előtt) egy igazán izgalmas programmal pörgessék fel a kapcsolatukat.

A bemelegítő tornán még csak messziről méregették a mászófalakat, de hamarosan két egymás melletti pályán indultak a magaslatok meghódítására. Az első izgalmak után már jött is az újabb kihívás, a felhőkarcoló-séta. És bár a legfelső emeleten erkély nincs, ez nem állhatta akadályát a szerelmi vallomásoknak. A páros férfi tagjai a biztos talajról bókoltak a magasban egyensúlyozó modern Júliáknak, és volt, aki arra is kihasználta az alkalmat, hogy újra feltegye a nagy kérdést, és korábbi lánykérésére egy arénát betöltő igennel kérjen megerősítést.

Romantika, kaland, szenvedély – nem csak a hétköznapokban, most a kötélpálya akadályait legyőzve is meg kellett küzdenie érte a párosoknak. Az erőpróbáló feladatok közben azért egy kis lazítás is belefért. Az Aréna Barban a Rose Latte mellé édes meglepetéseket kóstoltunk, Bobóval és Mivel, a házigazda vízilópárral fotózkodtunk, trambulinon ugráltunk, MultiBallal játszottunk, mókás kellékekkel selfien pózoltunk.

A játékidő eredményhirdetéssel zárult, ahol a Valentin kihívás legeredményesebb párosát ajándékkal jutalmaztuk. Köszönjük, hogy ilyen sokan velünk tartottatok. És ne felejtsétek, nem kell hozzá különleges alkalom, hogy találkozzunk! Szóljatok a barátoknak, és töltsetek nálunk egy vidám délutánt. Mert a játék nem csak a gyerekeknek jár.

Megosztás