Hétvégi pihenésből a dobogó tetejére
Főoldal / Blog / Hétvégi pihenésből a dobogó tetejére

Hétvégi pihenésből a dobogó tetejére

2022. 03. 21.
A szomszédos Kolping Hotel vendégei vihették haza a tavaszi kupát.

Vasárnap délelőtt ismét csapatversenyre vártuk a családokat és baráti társaságokat. Kupasorozatunk tavaszi állomásán ezúttal emeltük a tétet, és a játékosok 2 játékmódban is összemérhették ügyességüket.

A bátorságpróbán a versenyzők meg se álltak a legmagasabb felhőkarcolóig, dinocsontokon kapaszkodtak a mászófal tetejére, és a kötélpályán nem csak az akadályokat, de sokszor saját félelmeiket is le kellett győzni a pontokért. 

Közben a "hirtelen halál" kieséses csapatverseny is kezdetét vette, ahol egy az egy ellen kellett a csapatoknak egymással megküzdenie. Aki talpon maradt, már várta is a következő ellenfél. Akit legyőztek, az sajnos búcsúzni kényszerült.

A bátorságpróba és ezáltal a tavaszi kupa győztesei a szomszédos Kolping Hotelből érkeztek. Szombaton, mikor először jártak nálunk még nem is sejtették, hogy másnap győztesként állnak majd a dobogó tetejére.

Szívből gratulálunk minden résztvevőnek! Ha most nem is tartottatok velünk, figyeljétek híreinket a következő programokért. A kupasorozat is folytatódik, hamarosan meghirdetjük a nyári forduló időpontját is!

Megosztás