Az úgy volt….
Főoldal / Blog / Az úgy volt….

Az úgy volt….

2024. 02. 11.

hogy vasárnap reggel a párduc, a szerzetes, a zebra, a gomba, a Troll-Pipacs és még néhány fura figura a Bobo Fun Parkban gyülekezett nyitás előtt. 

A jelmezek alatt azért ismerősnek tűntek azok az animátorok, akikkel bármelyik másik napon sárga pólóban lehet találkozni az arénában. És vártak.

Vártak.

Aztán sorban egymás után megérkezett hozzájuk Ariel, Pikachu, Hermione, Wonder Woman, Elza, egy kis boszorkány, egy cuki tök, egy ninja és még sokan mások. Volt, aki már ismerősként lépte át a bejáratot, más óvatosan szemlélődve lesett be ebbe a különös birodalomba.

Igazi élményt jelentett még nézni is, ahogy ez a tarkabarka társaság bevetette magát a Bobo Fun Park színes világába. A hely egy átlagos hétköznapon is egy vizuális sokkhatás.

Most kijelenthetjük: túltoltuk.

Amikor Wonderwoman felkapaszkodott a mászófalra, vagy Pikachu száguldott a dzsungelhídon… Hát nem volt mindennapi a látvány.

Táncoltak együtt egy jót, aztán ugráltak tovább a trambulinon. Közben versengtek is egymással a falakon és fánkevésben is. De nem is a verseny volt lényeg, hanem az élmény. Amibe még a nem-jelmezes szülők is bekapcsolódhattak.

Az üzenőfalon ezt írta Boglárka: „Ez a világ legjobb helye!”

Aki nem hiszi, járjon utána!

Megosztás