Mindent a falmászásról. Nyílt Napon mutattuk be tréningjeinket vasárnap.
Főoldal / Blog / Mindent a falmászásról. Nyílt Napon mutattuk be tréningjeinket vasárnap.

Mindent a falmászásról. Nyílt Napon mutattuk be tréningjeinket vasárnap.

2024. 01. 15.
A rendezvény sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy a regisztrációs jegyek már napokkal az esemény előtt elfogytak.

Több mint 120-an gyűltek össze vasárnap délután az előadóteremben, ahol egy információs előadás keretében gyűjtöttük össze a legfontosabb tudnivalókat a gyerek- és felnőtt sportmászás tréningekről és a Hópárduc® Fejlesztő Falmászásról.

A 4-9 éves gyerekeknek kifejlesztett Hópárduc® Falmászás módszerét a program megalkotója és vezetője, Sterczer Hilda mutatta be, akitől megtudtuk, hogy a rendszeres foglalkozás segíti a koncentrációt, javítja a mozgáskoordinációt, és sokat segíthet az iskolakezdés körüli nehézségek legyőzésében is.

A hobbi-, élmény- és erőnléti mászás tréningeket a Bobo Fun Park edzője, Czippán Árpád mellett szakmai partnerünk, a Keszthelyi Sziklamászó Sportegyesület sportmászó oktatója, Bota Szimóna Krisztina ismertette. Energialevezetés, stresszcsökkentés, kikapcsolódás, erősítés, barátokkal közös élmény - csak néhány aközül a sok-sok érv közül, amit a már hozzánk járó gyerekektől és felnőttektől hallhattunk a videós összefoglalóban. Ezek után a kedv már rég nem volt kérdés, kezdődtek a falaknál a bemutatók és a kipróbálási lehetőség.

A személyes találkozás arra is lehetőséget adott, hogy a konkrétabb, egyéni kérdéseket is mind megválaszoljuk. Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott! Reméljük, hamarosan újra találkozunk valamelyik februártól induló csoportunkban!

Ha a nyílt napról esetleg le is maradtál, a tréningekhez a hónap végéig még csatlakozhatsz! További információ és jelentkezés:

Megosztás