Jót játszottunk! És közben szakmáztunk is kicsit.
Főoldal / Blog / Jót játszottunk! És közben szakmáztunk is kicsit.

Jót játszottunk! És közben szakmáztunk is kicsit.

2022. 01. 25.
Szállodások, tourinformosok, utazási irodák, rendezvényszervezők érkeztek, hogy megnézzék, mit is rejt a 3000 négyzetméteres adrenalin aréna.

A vendégeket Baldauf Csaba, a Kolping Hotel és a Bobo Fun Park igazgatója köszöntötte. Utána bemutatkozott Sziné Horváth Beáta, a Bobo Fun Park vezetője.

A tavaly júniusi nyitás óta már többször bizonyítást nyert, hogy ez a hely nem csupán gyerekeknek való. Ahogy a felnőttek beteszik ide a lábukat, azonnal előjön a gyermeki énjük, és beszippantja őket a játék. Nem volt ez másképp most sem. Ha valaki szigorú, üzleti tárgyalási elképzelésekkel érkezett, egyszer csak azon kapta magát, hogy a 4 óra elröppent, és még ezt is ki akarta próbálni, meg azt is… meg amazt is.

Érkezett szállodás partner, akivel két játék között üzemelési tapasztalatot cseréltek a szervezők, jöttek kollégák, akik büszkén küldték a mászóteljesítményükről a videót a főnöküknek. A résztvevők versenybe is szállhattak, és egy totót is kitölthettek. De nem csak a verseny nyertesei nyertek. A játszós nappal mindenki kiszakadt kicsit a hétköznapi rutinból.

A programot a szomszédos Kolping Hotel megtekintése zárta.

Megosztás