1500 gyerek, kifogyhatatlan energia. Lezárult az Osztály, mozdulj! kihívás.
Főoldal / Blog / 1500 gyerek, kifogyhatatlan energia. Lezárult az Osztály, mozdulj! kihívás.

1500 gyerek, kifogyhatatlan energia. Lezárult az Osztály, mozdulj! kihívás.

2023. 03. 31.

Februári felhívásunkban a legaktívabb osztályokat kerestük, és túlzás nélkül az egész Dunántúlt megmozgattuk. 

Barcstól Mosonmagyaróvárig, Szentgotthárdtól Szigethalomig több mint 1500 gyerek csatlakozott Insta kihívásunkhoz, és bizonyította be, hogy a mozgás összeköt, jókedvre derít, és olyan sokféle, hogy mindenki talál kedvére valót közte.

A pályázatok között a tánc volt talán a legnépszerűbb. Hol fociszurkolónak álltunk, hol Afrikába vagy a vadnyugatra utaztunk képzeletben. De láttunk reptéri forgalmat is a szemünk előtt megelevenedni, és egészen különleges kendős koreográfiát, sőt még egy igazi csirketáncot is.

Egész tornaterem méretű akadálypályák épültek, foci- és kosármeccseket is megörökítettek, és büszkén mutatták meg küzdősport-, akrobatika- vagy épp vívótudásukat a gyerekek. Egészen megható aktivitásoknak is szemtanúi lehettünk, az egyik nagykanizsai negyedikes csapat a parasport napjához kapcsolódva 4,5 km-t futott együtt kerekesszékes osztálytársukkal. Ezzel elfogadásból is példát mutattak, és bebizonyították, hogy a sport és a mozgás valóban mindenkié.

A beküldött fotók és videók visszanézhetők az Instagramon a #bobofunpark és a #legaktivabbosztály hashtagek alatt.

Két szerencsés osztály nem csak a pályázat elkészítése közben szerzett élményekkel, de egy különleges programmal is gazdagabb lett. Sorsolással választottuk ki azt a két osztályt, akik pedagógus kísérőikkel együtt közösen tölthetnek el a Bobo Fun Parkban egy aktív délutánt. Animátoraink extra kihívásokkal is készülnek nekik, és még egy 4D mozi élményre is a vendégeink.

A nyertesek:

  • Bárdos Lajos Általános Iskola, Tapolca, 3.z osztálya
  • Mátyás Király Gimnázium, Fonyód, 9.a osztálya

A különdíjat a legtöbb lájkot begyűjtő posztért pedig a Győri SZC Bolyai János Technikum 9.c osztálya kapta.

Köszönjük, hogy ennyien velünk tartottatok! A jó példátok sokakat inspirál és más gyerekeknek is erőt ad. Maradjatok ilyen kirobbanó formában! És ha aktív szabadidős programot kerestek, találkozzunk a Bobo Fun Park Adrenalin Arénájában!

Megosztás