Legyen ez egy őrült karnevál!
Főoldal / Blog / Legyen ez egy őrült karnevál!

Legyen ez egy őrült karnevál!

2023. 02. 19.
És az is lett! A Bobo Fun Park adrenalin arénája egy átlagos hétköznapon is egy színkavalkád. A farsangi vasárnapunkon ezt még tudtuk fokozni.

A színes attrakciók között tarka-barka alakok jelentek meg. Egy cica állt a recepción, szuperhős bátorította a falaknál a mászókat, bohóc konferált, Hófehérkénél lehetett csillámtetkót kérni, és közben a szarvas és Pókember trambulinoztak egyet a hercegnőkkel.

Nem maradt el a jelmezes felvonulás sem, ahol a közönségnek Elza tetszett a legjobban. A tombolán nyerni is lehetett, ráadásul egy rózsaszín dínó vezette a sorsolást. A fánkevő versenyben pillanatok alatt tűntek el a tányérokról a finomságok (megfigyelők szerint nagyon szoros volt a „befutó”). Persze közben az aréna összes attrakcióját ki lehetett próbálni, sőt, akár egymással is versenybe lehetett szállni. Hogy mi ebben a buli? Hogy egy kicsit lehet bolondozni.

Külön köszönet a hévízi tévé stábjának, hogy még forgatni is jelmezben érkeztek! Nap mint nap látjuk, hogy a gyerekeknek az a legnagyobb boldogság, ha a felnőttek is benne vannak a mókában. A családi beöltözés garantáltan felejthetetlen. És ugye talpig katica jelmezben kicsit sem ciki sokadszor is lecsúszni a csúszdán. Miért ne? Az üzenőfalra sokan felírtátok, hogy milyen jól éreztétek magatokat! Gyertek máskor is! Jelmezben is.

Megosztás