Körbeugráltuk az arénát!
Főoldal / Blog / Körbeugráltuk az arénát!

Körbeugráltuk az arénát!

2023. 04. 10.
Hétfő délelőtt közel 60 elszánt versenyző érkezett, hogy teljesítse az extra húsvéti kihívást. A legfiatalabb 2 éves volt!

Egy kis bemelegítés után, rögtön beleugrottunk a közepébe, és távolugró versenyen mértük össze a tudásunkat. Az egyéni 223 cm-es rekord mellett, a legruganyosabb lábú család összesen 930 cm-t ugrott. Ezt a teljesítményt még egy nyúl is megirigyelné!
A kihívást a trambulinon folytattuk, ahol versenyzőink cilinderrel igyekeztek a leesni készülő "tojásokat" megmenteni. A mentőakció után az Aréna bárban szusszantunk egyet, kreatív versenyzőink közben locsolóverseket is írtak.

A „nyuszipróbán” túl az extra adrenalin is garantált volt. Az óriás játszóházban csúsztunk nagyokat, a ninja pálya rekordját igyekeztük megdönteni, és a kötélpályán tettük próbára a bátorságunkat.

A húsvéti kihívásokat répaevő versennyel zártuk. Volt, olyan elszánt versenyző, akinek 20 másodperc is elég volt és tányérjáról már el is tűntek a répák. Hihetetlen, nem?

Köszönjük az élményt, és gratulálunk a győzteseknek! Figyeljétek következő eseményeinket, és ugorjatok be máskor is, szeretettel visszavárunk Benneteket!

Megosztás