A Hópárduc visszatért.
Főoldal / Blog / A Hópárduc visszatért.

A Hópárduc visszatért.

2023. 04. 24.
Régi ismerősök, új barátságok és egy mesével átszőtt fejlesztő program. A novemberi sikeres hét után újabb 5 napon át vehettek részt Hópárduc® Fejlesztő Falmászáson a gyerekek az arénában.

Többen közülük már az őszi foglalkozásokon is velünk tartottak, így már ismerősként üdvözölték egymást újra. De voltak olyanok is, akik most próbálták ki először ezt az amúgy csak Budapest környékén elérhető fejlesztő programot.

Ez a mozgásterápiás módszer a boulder falmászásra építve segíti az ovisok, kisiskolások koncentrációjának, mozgáskoordinációjának fejlesztését. A színes kapaszkodók és a mesekeretbe foglalt feladatok pillanatok alatt magukkal ragadják a gyerekeket, és örömmel vágnak bele a feladatok teljesítésébe. És amíg ők "játszanak", addig a tudatosan felépített gyakorlatok észrevétlenül fejlesztenek.

A sikerélményt a rendszeres foglalkozásokon nem csak "fizikai" síkon élik meg a gyerekek, de a kiscsoportos foglalkozás sokat segít azoknak is, akik a nagyobb létszámú edzésformákban könnyen elvesznek. Itt azonban élvezik az egyéni törődést, személyes figyelmet.

A sorozat ősszel folytatódik, érdemes figyelni híreinket! Addig is ne felejtsétek, nyári táborainkban a keszthelyi Sziklamászó Egyesület oktatóival minden nap falmászó oktatással várjuk a 7 év felettieket. 

Megosztás