2 helyet javított a győztes csapat
Főoldal / Blog / 2 helyet javított a győztes csapat

2 helyet javított a győztes csapat

2022. 01. 24.
A tavalyi bronzérmes egészen a dobogó legfelső fokáig menetelt.

A vasárnap délelőtti nyitást a szokásosnál is nagyobb izgalom övezte, hiszen kupasorozatunk téli állomására készültek a csapatok az öltözőben. Volt, aki már előző nap ismerkedett a helyszínnel, míg mások csak érkezéskor döntöttek úgy, hogy részt vesznek a nem mindennapi megmérettetésen. Egy csapat azonban konkrét céllal érkezett, hogy javítsanak az őszi versenyen elért harmadik helyezésükön.

A verseny tempóját mi sem bizonyítja jobban, mint hogy fél órán belül kétszer is megdőlt a mindenkori rekord a lézer labirintusban. A jelenlegi csúcstartó, a 8 éves Boróka 9,44 másodperc alatt teljesítette a legnehezebb pályát hiba nélkül. 

A csapatok mindent beleadtak. Meghódították a legnagyobb magasságokat, saját magukat is legyőzték egy-egy feladatban, és utolsó csepp erejükig harcoltak a pontokért a ValoJump trambulinján ugrálva. A jó hangulatú versenyt végül az eredményhirdetés zárta. Az őszi kupa néhány taggal kibővült harmadik helyezett csapata végül két helyet javítva léphetett fel a dobogó legfelső fokára. 

Köszönjük a fantasztikus élményt minden játékosnak és szurkolónak. Szívből gratulálunk minden résztvevőnek! A kupasorozat folytatódik, találkozzunk a következő, tavaszi fordulóban is!

Megosztás