Ez a nap más volt, mint a többi!
Főoldal / Blog / Ez a nap más volt, mint a többi!

Ez a nap más volt, mint a többi!

2023. 06. 10.

2 éves a Bobo Fun Park! Mi mással is ünnepelhettünk volna, mint sporttal, sporttal és még egy kis sporttal.

A különleges napon extra programokkal is készültünk. Az izgő-mozgó környezet igazán motiváló új sportok kipróbálásához. Csanaki Attila zsonglőr bemutatóját még csak csodáltuk, de utána egyre aktívabb lett a nap. Aki előtte azt sem tudta, mi fán terem a slackline, most már lehet, hogy belekóstolt a kötélenjárás különleges tudományába a Györökmozgó csapatának köszönhetően.

A szomszédos Hévíz spinning terméből átköltöztek a bringák egy napra, és ki lehetett próbálni, hogy milyen élményt ad a közösségben tekerés. Torsa Dani vezetésével a nap folyamán többször is nekiláttak a versenyzők a távnak. Az adrenalin aréna inspiráló környezet nyújtott a lendülethez.

Végül még azt is tesztelni lehetett, hogy milyen fejtetőre állítva szemlélni az arénát. A 3 emeletnyi magasságból lógó speciális köteleken igazán látványos air és acro jóga bemutatót láthattunk a Jóga Balatonnak köszönhetően. A fellépő csapatnak olyan természetes mozdulat volt a spárga és a kézenállás mint másnak a séta. Ami tőlük nagyon könnyed gyakorlatnak tűnt, rögtön nehézzé vált, ha valaki ki is akarta próbálni. A jóga csapat vezetője segített a vállalkozó kedvűeknek, hogy belekóstoljanak milyen is a jóga ég és föld között.

A kihívásokkal teli nap minden látogatónak izgalmas feladatokat kínált. Aki a nevezőlappal indult neki az attrakcióknak nem csupán játszott, hanem versenyzett is. Ki is derült rögtön, hogy nem is olyan egyszerű minden bombát eltalálni a Multiball óriás kivetítőjén. Hogy a trambulinozás is egészen más, ha az a tétje, hogy ne csak az ugrófelületen, hanem a virtuális valóságban „támadó” kacsák ellen is jól teljesítsen az ember. Volt még szkander bajnokság, lehetett versenyezni felülésben és fekvőtámaszban. A felhőkarcolókra sem séta vezetett fel, hiszen versenyben voltak a résztvevők az idővel. A leggyorsabb alig 3 másodperc alatt ért fel a 13. oszlop tetejére. 1, 2, 3. És már fent is volt.

Velünk ünnepelt a helyszínen Buzás Dóri exatlonista, aki a tavalyi születésnapunk szárvendége volt, és azóta is szívesen jár a parkba. Annyira, hogy 2 hetet itt is tölt a nyáron, hiszen ő lesz a most először megrendezésre kerülő Fun & Adrenalin táborok vezetője. A napot partnereink szponzorálták. Köszönjük nekik! A nyeremények jó helyre kerültek. Igazi sportos, kitartó versenyzőkhöz. Minden játékidőben kiosztottuk a különdíjakat és a dobogós helyezéseket is. Végre egy verseny, ahol jól megfért egy dobogón gyerek és felnőtt, és igazából a végén mindenki nyert.

Egy szó mint száz, aki akart, kellemesen elfáradhatott. Egy újabb kihívás teljesítve. Egy következő találkozásig megvannak az egyéni rekordok. Legközelebb ki dönti meg a saját egyéni csúcsát?

 Szülinap jövőre is lesz, de kihívás addig is vár mindenkit a Bobo Fun Parkban!

 A nap támogatói:

Bázis Fitnesz Terem, Hévíz | Coca-Cola Magyarország | Cyberjump trambulin park, Győr | Elevenpark, Új Buda Center | Funky Forest – 100%-os préslevek és smoothiek | Laserpark Budapest | MAG47 Climb & Café mászóközpont, Budapest | Pure Gold Protein Magyarország | Victory Fitness, Nagykanizsa | Z+D Nagykereskedelmi és Diszkont Kft., Keszthely

Megosztás