Fantasztikus verseny, hangos szurkolás, nem várt izgalmak.
Főoldal / Blog / Fantasztikus verseny, hangos szurkolás, nem várt izgalmak.

Fantasztikus verseny, hangos szurkolás, nem várt izgalmak.

2021. 10. 24.
Gazdára talált az első Fun Park Kupa!

Az őszi szünet első hétvégéjén hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára kupasorozatunkat. Csapatversenyünkre 2-5 fős családi vagy baráti társaságokat vártunk. A nevezők között egy aktív nagymama is volt, aki 4 unokájával vágott bele a kihívásokba.

A majdnem 40 résztvevőt játékról játékra vezették a feladatok. Volt ahol a gyorsaság, míg máshol a bátorság volt a legnagyobb erény, és összehangolt csapatmunka kellett ahhoz, hogy sikeresen teljesítsék a küldetést.

A jó hangulat átragadt azokra is, akik versenyen kívül játszottak az arénában. Hangos szurkolás buzdította a játékosokat, ami még egy kifejezetten tériszonyos játékost is a 8 méteres magasságig juttatott.

A verseny végül nem várt szoros végeredményt hozott, extra döntőben mérettettek meg a holtversenyben álló csapatok. A Bobo Fun Park kupasorozatának első trófeája végül egy ötfős baráti társasághoz került, ahol 4 gyerek és egy apuka örülhetett a megérdemelt győzelemnek!

Köszönjük a fantasztikus élményt minden résztvevőnek, és szívből gratulálunk minden helyezetteknek! Találkozzunk kupasorozatunk következő, téli állomásán!

Megosztás