Falra mászó csontvázak, barlangban ólálkodó kísértetek...
Főoldal / Blog / Falra mászó csontvázak, barlangban ólálkodó kísértetek...

Falra mászó csontvázak, barlangban ólálkodó kísértetek...

2021. 11. 02.
...rémisztő kihívások. Ilyen volt az első Fun Park Halloween.

Már a késő esti játékidő előtt töklámpás mutatta az utat a bejáratig a Bobo Boulder mellett, ahová csontvázak, boszorkányok és válogatott rémségek érkeztek, hogy nem mindennapi kihívásokat teljesítsenek. Több mint 150-en!

Gondoltad volna, hogy a kísértéshez is be kell melegíteni? Pedig a nagy kaland előtt minden porcikájukat átmozgatták ijesztő vendégeink. Naná, hogy a Thriller adta hozzá a ritmust! Ahogy a zene véget ért, már kezdődött is a nagy halloweeni kaland a játékelemeken.

Denevérként a háztetők meghódítása talán nem is tűnik nagy kihívásnak, na de a ninja pálya! Láttunk csontvázakat falra mászni és trambulinról startoló boszorkákat. És már biztosan tudjuk, hogy nem csak dino maradványok vannak a barlang mélyén, de valódi múmiák is életre kelnek éjszaka a járatokban.

Két erő- és bátorságpróba között azért játszottunk is kicsit. Rémisztő lények között kerestük a válaszokat a talányos kérdésekre, és persze nem feledkeztünk meg a hagyományos édességgyűjtésről sem. És ha már tényleg kellett egy kis szünet, megpihentünk egy kicsit a rémbüfében.

Túlzás nélkül állíthatjuk igazán szellemesre sikerült az este. Ha most nem is tartottatok velünk, találkozzunk jövőre vagy valamelyik következő eseményen!

Megosztás