Egy óra mind fölött. Kérd a gamification kiegészítőt!
Főoldal / Blog / Egy óra mind fölött. Kérd a gamification kiegészítőt!

Egy óra mind fölött. Kérd a gamification kiegészítőt!

2021. 09. 07.
De mi is az a gamification, és milyen új élmények várnak, ha ezzel a speciális karórával vágsz bele a park felfedezésébe? Nézzük sorban!

A gamification kiegészítő kicsit olyan, mint a fagyikehely tetején a roletti vagy a tejszínhab. Anélkül is színes és izgalmas, de az a kis plusz valahogy az összélményhez még sokat hozzáad. 

A speciális karórát a pénztárnál kérheted. Érdemes utána egyből a mászófalak melletti monitorokhoz venni az irányt, itt az órát beolvasva választhatsz nevet és avatárt is. Lehet menő, cuki vagy akár vicces, mostantól ezek segítik beazonosítani a ranglistán a helyezésed.

Ezzel ugyanis kezdetét veszi egy extra játék, amiben minden teljesített kihívás pontokat ér. Olvasd le az órád a mászófalak aljánál vagy a ninja pálya mellett! Felértél a csúcsra vagy az összes akadályt teljesítetted? Már jóvá is írtuk virtuális jutalmadat pontokban a neved mellett. Az arénában több helyen is monitorokon követheted a helyezésed.

A pontgyűjtés mellett a barlangban extra játékok is várnak. Tanulmányozd a dino csontvázakat, keress fosszíliákat és töltsd meg lávával a vulkánt! Állj meg a kötélakadálynál, és jól figyeld meg a felvillanó fényeket! Meg tudod érinteni őket ugyanabban a sorrendben?

A játékidő végén ne felejts el a monitorokhoz visszatérni! Hány pontot gyűjtöttél? És a család többi tagja vagy a barátok? Rendezzetek házi versenyeket, döntsétek meg a korábbi rekordotokat!

Megosztás