Szerelmesek Arénája

Szerelmesek Arénája

Egy különleges randiprogram. Extra késő esti játékidő páros kihívásokkal a Bobo Fun Parkban!

Az Arénánál izgalmasabb randihelyszínt nehéz lenne találni. Még épp csak ismerkedtek? Itt minden adott, hogy elkápráztasd a szerelmedet. Már összeszokott csapat vagytok? Az együtt teljesített kihívások és a közös szórakozás új élményekkel töltik fel a kapcsolatot. 

A Valentin napot követő hétvégén szombat este egy extra késő esti játékidőt nyitunk a szerelmeseknek. Csak ezen az egyetlen napon 20:00-23:00 között is beléphettek az arénába! (Kapunyitás 19:30-kor.) 

Hódítsátok meg együtt a mászófalakat a szomszédos pályáról bátorítva a másikat. Küzdjétek le a kötélpálya és a barlang akadályait - egymást segítve ez is sokkal kalandosabb. Önfeledt szórakozás a trambulinokon, majd jöhetnek a páros feladatok a ValoClimb és MultiBall pályákon. 

Egy életre összekötve? OK. Na de a mászófalon is?! Neked adta a szívét? De kötélről egy felhőkarcoló fölé lógva is megtenné? Páros kihívásaink során extrém helyzetekben is bizonyíthatjátok szerelmeteket. Egyet ígérhetünk: felejthetetlen élmény lesz! Ráadásként pedig értékes nyereményeket is bezsebelhettek. 

Jól esne egy kis pihenés? Két kihívás között térjetek be egy Szerelem menüre az Aréna Barba. A csirkehúsos wrappal hamar visszapótolható az energia. Hozzá édes levezetés a szerelmes muffin, és koktélos pohárban érkezik Ámor Nyila. Extra frissítő pont randihangulatban: alkoholos és alkoholmentes italokkal várunk Benneteket a koktélbárban!

Készen állsz a nem mindennapi élményre? Akkor gyertek el a pároddal, hívjátok a barátaitokat is és találkozzunk az Arénában! Az esemény külön 5.500 Ft-os belépővel látogatható, ami egy Szerelem menü kupont is tartalmaz. Ezzel a VR és szimulátor gépeken kívül minden attrakciót használhatsz. A gépekhez a pénztárnál tudsz vásárolni külön zsetonokat. 

A Valentin hangulatú késő esti játékidőt keresd február 17-én az online jegyvásárló rendszerünkben. Már induláskor hangolódjatok a különleges kalandra! Öltöztessük a szerelem színébe az arénát! Ha van kedvetek, érkezzetek pirosban!

Megosztás