Szerelmesek Arénája
2023. 02. 11 - 2023. 02. 12. (szombat, vasárnap)

Szerelmesek Arénája

Egy különleges randiprogram. Páros kihívások egész hétvégén a Bobo Fun Parkban!

Az Arénánál izgalmasabb randihelyszínt nehéz lenne találni. Még épp csak ismerkedtek? Itt minden adott, hogy elkápráztasd a szerelmedet. Már összeszokott csapat vagytok? Az együtt teljesített kihívások és a közös szórakozás új élményekkel töltik fel a kapcsolatot. 

Hódítsátok meg együtt a mászófalakat a szomszédos pályáról bátorítva a másikat. Küzdjétek le a kötélpálya akadályait - egymást segítve ez is sokkal kalandosabb. Önfeledt szórakozás a trambulinokon, majd jöhetnek a páros feladatok a ValoClimb és MultiBall pályákon. 

Egy életre összekötve? OK. Na de a mászófalon is?! Neked adta a szívet? De kötélről egy felhőkarcoló fölé lógva is megtenné? Páros kihívásaink során extrém helyzetekben is bizonyíthatjátok szerelmeteket. Egyet ígérhetünk: felejthetetlen élmény lesz!

Február 11-12-én kedvezmény a párban érkezőknek! Egy teljes árú belépő mellé 50% kedvezménnyel válthatod meg a második jegyet. Az akció az Aréna és Adrenalin+ belépőkre is vonatkozik. 1 Aréna és 1 Adrenalin+ jegy vásárlása esetén az Aréna belépőből adjuk a kedvezményt. A Valentin akció más kedvezménnyel nem öszevonható.

A kedvezmény a szomszédos Kolping Hotel vendégeinek belépőire is érvényes. Így akár két szállodai program között is érdemes időt találni az aréna élményekre!

Ne maradj le, biztosítsd be előre a helyed! Online jegyvásárló rendszerünkben az akciós napon keresd a kedvezményes belépőket. A páros kedvezményhez vásárláskor egy teljes árú Aréna vagy Adrenalin+ jegyet és egy "Valentin" belépőt kell a kosárba tenned. A páros kihívás valamennyi feladatát csak Adrenalin+ belépővel tudjátok teljesíteni!

2023. 02. 11 - 2023. 02. 12. (szombat, vasárnap)
Jegyvásárlás

Megosztás