Osztály, mozdulj! 2.0

A nyertes kirándul.

Tavalyi pályázatunkra annyi inspiráló fotó és videó érkezett tőletek. A több mint 1500 gyerek kifogyhatatlan energiáját látva nem kérdés már többé, a sport szeretete közös bennünk, a mozgás összeköt. Idén tavasszal ezért újra számítunk rátok, hogy ezt a sokféleséget együtt mutassuk meg! Aki tavaly velünk tartott, már tudja, hogy milyen jó buli volt csatlakozni. De amiért ezen túl is érdemes részt venni: csupán egyetlen fotóval vagy videóval nyerhettek egy nem mindennapi aktív osztályprogramot!

A miénk egy sokszínű, aktív csapat. És a tiétek? Mutassátok meg!

Mindenkinek van egy... sportja. Vagy egy olyan mozgásforma, amiben igazán jól érzi magát. Van, aki már gyerekként rátalál, és fáradhatatlanul jön-megy az edzésekre hetente többször is. Míg más a közeli hegyekben túrázik a családdal, barátokkal bringázik vagy a közeli pályán focizik délutánonként. És ez mind ugyanannyira értékes. Ti mit mozogtok úgy igazán örömmel? Nevezzetek, mutassátok meg és nyerjetek!

1. Nevezzétek be az osztályt!

Egy gyors űrlap-kitöltés, és már meg is vagytok. Csupán néhány adatot kérünk, és hogy elfogadjátok a nyereményjáték szabályzatot. Nevezési határidő: 2024.04.26.

Most nevezek

2. Készítsetek fotót vagy videót!

Nálatok hány sport férne rá egy osztályképre? Mutassátok meg, kinek melyik a kedvenc mozgásformája! Jöhet bármi: foci, tánc, vívás, úszás, jóga, bicikli… Jelenítsétek meg a ruhátokkal és tipikus mozdulatokkal, hozzátok a jellegzetes eszközöket, és álljatok össze egy nem mindennapi csoportképre. Fotóval vagy rövid videóval is jelentkezhettek, a lényeg, hogy mutassátok meg, mennyi sokféle mozgás okoz nektek minden nap örömet! Rakjunk össze együtt egy képzeletbeli gigantikus sport-tablóképet.

3. Töltsétek fel az Instagramra!

A fotót vagy videót az osztályfőnök, egy szülő vagy akár diák nevében is kitehetitek. Ahhoz, hogy a sorsoláson részt tudjatok venni, a szövegben ezek mindenképp szerepeljenek:

  • Iskola, város és osztály neve (pl. Dr. Szántó Imre Általános Iskola, Alsópáhok, 6.B.)
  • @bobofunpark helyszínmegjelölés
  • #bobofunpark #legaktívabbosztály hashtagek

Egy osztály egy fotóval vagy videóval nevezhet. A pályázatokat csak akkor látjuk, ha az Instagram fiók nyilvános, erre mindenképp figyeljetek! Feltöltési határidő: 2024.04.26.

4. Mutassátok meg másoknak is!

Aktivizáljátok barátaitokat, ismerőseiteket is! A legtöbb lájkot bezsebelő poszt osztályát különdíjjal jutalmazzuk! Érdemes minél előbb kitenni az elkészült felvételeket, hogy több időtök legyen a reakciók begyűjtésére.

Most nevezek

Egy általános és egy középiskolai osztály is nyer!

A fődíjat 2024.04.30-án sorsoljuk ki. Minden pályázó osztály, aki megfelel a feltételeknek, egyenlő eséllyel vesz részt a fődíj sorsoláson.

FŐDÍJ: Adrenalin+ belépő a Bobo Fun Parkba egy általános iskolai és egy középiskolás osztálynak.
További extra ajándékok a nyeremény osztályprogram alatt:

  • animátorok által vezetett játékos kihívások az arénában
  • egy 4D mozi a VR szimulátorban

A nyeremények a nevezéskor megadott osztálylétszámra, de max. 35 fő + 2 kísérő részére vehetők igénybe, előzetes időpontegyeztetéssel, legkésőbb 2024. június 30-ig. A belépők egy 4 órás játékidőre szólnak, és a VR szimulátorok és játéktermi gépek kivételével valamennyi attrakció használatára jogosítanak.

A nyeremény az utazást és étkezést nem tartalmazza. Az Aréna csak a Bobo Fun Parkban vásárolt speciális, csúszásmentes zokniban látogatható. Ez a helyszínen fizetendő, ára: 700 Ft/pár. Ha valakinek már van, hozhatja magával!

Különdíj a legtöbb lájkot begyűjtő posztért: Fun Park zokni az osztály minden tagjának (max. 35 fő) Fontos! A lájkokat az eredetileg feltöltött, saját posztotoknál számoljuk. A Bobo Fun Park vagy más oldalon a megosztásnál tett lájkok nem számítanak bele ebbe a külön versenybe.

Nyereményjáték szabályzat és adatkezelési tájékoztató >

Most nevezek

Nem bíznád a véletlenre? Kérj ajánlatot!

Tavaly több mint 110 osztály és diákcsoport gyűjtött hatalmas arénánkban közös élményeket. Legyen a tiétek a következő. Kedvezményes csoportárak már 15 főtől, akár étkezéssel!

Osztálykirándulások - táborok >

Megosztás