Osztály, mozdulj! A nyertes kirándul.

Nemhogy ellógjátok a torna órát, még a szünetben is fociztok? Ti vagytok, akik a sulis rendezvényeken tuti, hogy táncos koreográfiával indultok? Tanítás után edzésre siettek, biciklire pattantok? Akkor a Bobo Fun Park igazán nektek való hely. Most akár egyetlen fotóval vagy videóval nyerhettek egy nem mindennapi aktív osztályprogramot!

Indul a Bobo Fun Park Insta-kihívása.

Nevezzetek, mozogjatok, nyerjetek! A mozgás összeköt, jókedvre derít, és olyan sokféle, hogy mindenki talál kedvére valót közte. A Bobo Fun Parkban ezt nap mint nap tapasztaljuk. Mutassuk meg együtt másoknak is! Készen álltok?

1. Nevezzétek be az osztályt!

Egy gyors űrlap-kitöltés, és már meg is vagytok. Csupán néhány adatot kérünk, és hogy elfogadjátok a nyereményjáték szabályzatot. Nevezési határidő: 2023.03.26.

Most nevezek

2. Készítsetek fotót vagy videót!

Mutassátok meg mennyit és hogyan mozogtok! Jöhet bármilyen mozgásforma: közös foci, tánc, trambulinozás vagy akadálypálya a tornateremben… Csak örökítsétek meg képben vagy videofelvételen!  Ha néhányan összeálltok az is szuper, de igazi közösségi élmény lesz, ha az egész osztály szerepel. Egy kis kreatív extra feladat: a Bobo Fun Park színe, a sárga jelenjen meg a felvételen valamilyen formában.

3. Töltsétek fel az Instagramra!

A fotót vagy videót az osztályfőnök, egy szülő vagy akár diák nevében is kitehetitek. Ahhoz, hogy a sorsoláson részt tudjatok venni, a szövegben ezek mindenképp szerepeljenek:

  • Iskola, város és osztály neve (pl. Dr. Szántó Imre Általános Iskola, Alsópáhok, 6.B.)
  • @bobofunpark helyszínmegjelölés
  • #bobofunpark #legaktivabbosztaly hashtagek

Egy osztály akár több fotóval-videóval is nevezhet. A pályázatokat csak akkor látjuk, ha az Instagram fiók nyilvános, erre mindenképp figyeljetek! Feltöltési határidő: 2023.03.26.

4. Mutassátok meg másoknak is!

Aktivizáljátok barátaitokat, ismerőseiteket is! A legtöbb lájkot bezsebelő poszt osztályát különdíjjal jutalmazzuk! Érdemes minél előbb kitenni az elkészült felvételeket, hogy több időtök legyen a reakciók begyűjtésére.

Most nevezek

Egy általános és egy középiskolai osztály is nyer!

A fődíjat 2023.03.31-én sorsoljuk ki. Minél többféle felvételt posztoltok, annál nagyobb az esélyetek a nyerésre a fődíj sorsoláson.

FŐDÍJ: Adrenalin+ belépő a Bobo Fun Parkba egy általános iskolai és egy középiskolás osztálynak.
További extra ajándékok a nyeremény osztályprogram alatt:

  • animátorok által vezetett játékos kihívások az arénában
  • egy 4D mozi a VR szimulátorban

A nyeremények a nevezéskor megadott osztálylétszámra, de max. 35 fő + 2 kísérő részére vehetők igénybe, előzetes időpontegyeztetéssel, legkésőbb 2023. június 30-ig. A belépők egy 4 órás játékidőre szólnak, és a VR szimulátorok és játéktermi gépek kivételével valamennyi attrakció használatára jogosítanak.

A nyeremény az utazást és étkezést nem tartalmazza. Az Aréna csak a Bobo Fun Parkban vásárolt speciális, csúszásmentes zokniban látogatható. Ez a helyszínen fizetendő, ára: 600 Ft/pár. Ha valakinek már van, hozhatja magával!

Különdíj a legtöbb lájkot begyűjtő posztért: Fun Park zokni az osztály minden tagjának (max. 35 fő) Fontos! A lájkokat az eredetileg feltöltött, saját posztotoknál számoljuk. A Bobo Fun Park vagy más oldalon a megosztásnál tett lájkok nem számítanak bele ebbe a külön versenybe.

Nyereményjáték szabályzat és adatkezelési tájékoztató >

Most nevezek

Nem bíznád a véletlenre? Kérj ajánlatot!

Tavaly több mint 80 osztály és diákcsoport gyűjtött hatalmas arénánkban közös élményeket. Legyen a tiétek a következő. Kedvezményes csoportárak már 15 főtől, akár étkezéssel!

Osztálykirándulások - táborok >

EXTRA helyszín tipp! Diákoknak kedvezmény.

Tudtad? Március 23-26. között diákigazolvánnyal 20% kedvezmény a Bobo Fun Park belépőkre. Szólj az osztálytársaidnak, készítsetek valami sárga kiegészítőt a táskába, és már meg is van a fotó/videóhelyszín. Itt aztán csak aktív felvételek készülnek majd, ez tuti!

Mutasd az akciót

Megosztás