Ovis délelőtt
2022. 03. 10 - 2022. 06. 10. (csütörtök, péntek)

Ovis délelőtt

Extra kihívások csütörtök és péntek délelőtt a jövő falmászóinak.

Ovisok figyelem, most eljött a ti időtök! Minden héten két délelőtt extra programokkal várunk benneteket az arénában. 

Egy kis ismerkedés a parkkal, és máris indulhat a játékos verseny. Ha teljesíted a kihívásunkat, 4 játékelemen is pontokat szerezhetsz. Mindig is csodáltad a mászófalon csimpaszkodó nagyokat? Most animátoraink megtanítják neked az alapokat! 

Ezernyi kalanddal vár az óriás dzsungel játszóház. Ezt a különleges élménybirodalmat több oldalról is megközelítheted. Kússz, mássz, gurulj, s ha legyőzted az akadályokat, jutalmad egy óriás csúszás, és már indulhatsz is egy új útvonalon a játékvár felfedezésére!

Gondoltad volna? Egy egész akadálypálya megbújik az alsó szinten. Próbálgasd az ügyességed! Mint apa és anya a kötélpályán. Itt mégis védőfelszerelés nélkül, biztonságban egyensúlyozhatsz. A hullámmászón már jártál? Haladj szintről szintre, a csúszda majd újra visszarepít az elejére.

A tavaszi szünet kivételével minden csütörtökön és pénteken a délelőtti játékidőre vásárolt jegyek az extra ovis programokat is tartalmazzák. A programokra 6 éves korig várjuk a gyerekeket, és min. 3 fő jelentkezése esetén indulnak. A mászás alapjainak megismeréséhez benti használatú sportcipő szükséges! 

A programon a szomszédos Kolping Hotel vendégei is részt vehetnek. Így akár két szállodai program között is érdemes időt találni az aréna élményekre! A játékos kihívás 11:30-kor kezdődik, kérjük ezt tervezzétek be a parkba való érkezéshez.

2022. 03. 10 - 2022. 06. 10. (csütörtök, péntek)
Jegyvásárlás

Megosztás