Több mint 1700 aktív, boldog gyerek. És 2 nyertes osztály!
Főoldal / Blog / Több mint 1700 aktív, boldog gyerek. És 2 nyertes osztály!

Több mint 1700 aktív, boldog gyerek. És 2 nyertes osztály!

2024. 04. 30.

Lezárult az örömsportot népszerűsítő Osztály, mozdulj! 2.0 kihívásunk.

Mindenkinek van egy... sportja. Vagy egy olyan mozgásforma, amiben igazán jól érzi magát. Van, aki már gyerekként rátalál, és fáradhatatlanul jön-megy az edzésekre hetente többször is. Míg más a közeli hegyekben túrázik a családdal, barátokkal bringázik vagy a közeli pályán focizik délutánonként. És ez mind ugyanannyira értékes. Idei osztálykihívásunkban arra kértük a csapatokat, hogy mutassák meg, ők mit mozognak úgy igazán szívből.

Összesen 1749 gyerek jelentkezett a felhívásunkra, túlzás nélkül a Dunántúl minden szegletéből. Sőt, még azon túl is. A legmesszebbi pályázó osztályunk Miskolcról csatlakozott!

Aki még keresi a nekivaló mozgásformát, most rengeteg inspirációt kaphatott. A tánc, a labdajátékok és a küzdősportok szinte mindenhol népszerűek, de egészen egyedi ötletek is a fotókra, videókra kerültek. Így láthattunk tavaszi napsütésben udvaron síelőt, iskolapadon úszótempót gyakorlót és kosárpalánkon kapaszkodó parkourost is.

A beküldött fotók és videók visszanézhetők az Instagramon a #bobofunpark és a #legaktivabbosztály hashtagek alatt.

A résztvevő osztályok között 4 órás aktív osztályprogramot sorsoltunk ki. A szerencsés nyertesek:

  • Az általános iskolások közül a zalaegerszegi Liszt Ferenc Általános Iskola 7/a osztálya.
  • A középiskolák kategóriájában pedig a tapolcai Széchenyi István Baptista Technikum és Középiskola 11/i osztálya.

Animátoraink extra kihívásokkal és egy 4D VR mozi élménnyel is készülnek nekik.

A különdíjat a legtöbb lájkot begyűjtő posztért a miskolci Könyves Kálmán Általános Iskola, 5/a. osztálya kapta, ami nem más, mint egy pár Fun Park zokni az egész csapatnak.

Köszönjük mindenkinek, aki csatlakozott! Alig várjuk, hogy kifogyhatatlan energiátokat itt az arénában élményekre válthassuk.

Megosztás