Fun Park Karnevál
2023. 02. 19.

Fun Park Karnevál

Maskarás kalandok - nem csak gyerekeknek!

Láttál már unikornist trambulinon? És méhecskét átbújni a lézerakadályokon? Ez most egy olyan délelőtt lesz, amikor minden megtörténhet. Valódi macskanők suhannak a felhőkarcolók tetején és igazi kalózok indulnak harcba a mászófal tetejére a kincsért. Csatlakozz te is a farsangi mulatsághoz, ha jelmezben vagy álarcban érkezel vendégünk vagy egy finom fánkra!

Igazi karneváli hangulatot varázsolunk az arénába: lesz jelmezverseny (külön gyerek és felnőtt kategóriában), tombola és keressük a leggyorsabb fánkevőt is. Sőt, egy igazi farsangi kihívásra is várnak animátoraink. Nagy a tét! Most egyszer és mindenkorra eldőlhet, hogy Hulk vagy Pókember -e az erősebb és ügyesebb? A legjobbak Fun Park belépőt is nyerhetnek!

Elfáradtál a ValoJumpon ugrálva vagy a Multiball óriás kivetítőjére dobálva? Turbózd fel a jelmezed egy csillámtetkóval!

Készen állsz a nem mindennapi élményre? Akkor hívd a barátaidat is és találkozzunk az Arénában! A program február 19. vasárnap a délelőtti játékidőre érvényes belépővel látogatható. Hogy biztosan ne maradj le, biztosítsd be a helyed online jeggyel előre! A csillámtetkó a helyszínen külön fizetendő.

Ne felejts sportos váltóruhát hozni, a jó hangulat mellett legalább olyan fontos, hogy a játékokat is biztonságosan tudd használni!

2023. 02. 19.
Jegyvásárlás

Megosztás