Dupla rekorddöntés az év utolsó napján!
Főoldal / Blog / Dupla rekorddöntés az év utolsó napján!

Dupla rekorddöntés az év utolsó napján!

2023. 01. 01.
Egy igazi sportos kihívással zártuk az évet. Szilveszter délelőttjén a 2022-es év legjobbjait kerestük.

Gondoltad volna? 9 attrakción is jegyezzük egész évben a rekordokat. Több különböző mászófalon, a lézer labirintusban és a ninja pályán is mérjük a gyorsaságot, a Valo Jump trambulinján pedig a legmagasabb elért pontot.

Az év során időről időre megújuló eredményeket 30-an próbálták meg túlszárnyalni az utolsó játékidőben. Sokan kisebb pihenő után újra és újra nekifutottak az akadályoknak, hogy megjavítsák saját legjobbjukat. 

Folyamatosan frissült a rekordtábla, és egyre több attrakció neve alá került fel egy bizonyos név. Mesics Péter ugyanis elsöprő győzelmet aratott a mászóelemeken. A Speed Wallon, a felhőkarcolókon és a Multiballon is ő volt a leggyorsabb aznap, és a kötélpályán is felkerült időeredményével a legjobb háromba. Ami azonban még ezeknél is fantasztikusabb teljesítmény, hogy két mászófalon is megdöntötte az abszolút rekordot. A forgó fogaskerekekkel nehezített pályán 24,91 mp-es idejével állította fel az új célt, míg a háromdimenziós mászóelemen 12,07 mp-cel lett a mindenkori legjobb.

Szívből gratulálunk a nem mindennapi teljesítményekhez! És ne felejtsétek, csak az évszám változott, a rekordok továbbra is rátok várnak! Az év bármelyik napján megkísérelhetitek túlszárnyalni a legjobb eredményeket. Kérjétek animátoraink segítségét a hivatalos időméréshez!

Sportos, aktív élményekben gazdag új évet kívánunk mindenkinek!

Megosztás