B-DAY Challenge - #Bobo #Birthday #BeThere
2023. 06. 10.

B-DAY Challenge - #Bobo #Birthday #BeThere

2 éves a Bobo Fun Park! 12 órás kihívás és extra programok egész nap.

Csapatban nincs határ! 12 órás kihívás

Mindig van feljebb és tovább, újabb és újabb kalandok várnak. Szervezd össze a baráti társaságot, gyere a pároddal, edzőtársaddal, vagy hozd az egész családot! Most még a játékidő se korlátozza az élményeket! Ezen a napon kivételesen egy egész napos, nem mindennapi szórakozásra készülhettek. Ha elfogadjátok a kihívást, akkor 10 órától egészen 22 óráig egymást váltják az izgalmas feladatok, és tiétek az aréna akár egészen éjfélig, megszakítás nélkül!

Persze pihenőt tarthattok közben, és semmi sem kötelező, kedvetek és időtök szerint kapcsolódhattok be az aktivitásokba. Kondíció, ügyesség, erő... Itt mindenre szükségetek lesz, de legfőképp a kitartásotokra. Megéri minél több kihívást teljesíteni, hiszen a 3 legtöbb pontot gyűjtő csapat nem csak sok élménnyel, de értékes nyereményekkel is gazdagabb lesz! 

A kihívásra 2-6 fős társaságok jelentkezését várjuk. Min. 1 felnőtt legyen a csapatban, gyerekek 6 éves kortól tudnak részt venni a kihívásban. FŐDÍJ: 2 éjszakás pihenés Bobo Fun Park belépővel a Kolping Hotel Spa & Family Resortba az egész társaságnak!

Csatlakoznál? Ezt kell tenned:

 • Június 10-re vedd meg előre, online a kihívás jegyeiteket!
 • Vásárláskor válaszd a 10:00-24:00 időszakot!
 • A csapattagok jegyeit 1 tranzakcióban vásárold meg!
 • Nevezési határidő: 2023.06.05., hétfő éjfélig!

A 12 órás kihívás résztvevőit érkezéskor welcome energiacsomaggal várjuk, ami egyedi születésnapi csúszásmentes zoknit is tartalmaz. A vászonzsákot a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület keszthelyi Gondviselés Házának szervezésében megváltozott munkaképességűek készítik kifejezetten erre az alkalomra.

Online jegyek

4 órás játékidők extra programokkal

Az egésznapos jegyet nem tudnád kihasználni, de a családdal, barátokkal aktív hétvégi programot keresel? A "szokásos" 10:00-14:00 és 15:00-19:00 közötti játékidőkben is velünk tarthatsz. Tudod mi az a slackline? Jógáztál már kötélpályáról lógva? Ezen a napon extra meglepetésekkel készülünk az arénában!

 • délelőtt Csanaki Attila zsonglőr bemutatója
 • a délutáni játékidőben trükkös slackline feladatok a Györökmozgó csapatával, valamint
 • air és acro yoga bemutató és kipróbálási lehetőség a Yoga Balatonnal

Emelnéd kicsit a tétet? Csatlakozz egyéni versenyeinkhez, és teljesítsd a feladatokat. Értékes ajándékok a legaktívabbaknak! (Bizonyos játékelemek a verseny ideje alatt korlátozottan használhatók.)

Online jegyek

+1 késő esti játékidő. Indul a party!

Lehet egy játékidővel több? Aki volt már velünk Halloween programunkon az tudja, hogy különleges élmény késő este, félhomályban falat mászni és a kötélpálya akadályait teljesíteni. Most 20:00-24:00 óra között egy extra játékidőt nyitunk, és még party fényekkel is fokozzuk a hangulatot! A keverőpultnál egészen éjfélig DJ Belo pörgeti a legjobb zenéket. Koktélok, tánc, igazi buli hangulat. 

Még késő este is tombol benned az energia? A park valamennyi attrakciója mellett most még kerékpárra is pattanhatsz. A hévízi Bázis Edzőterem a spinning edzések fergeteges hangulatát is házhoz hozza! Tekerd ki magadból az egész heti feszültséget a versenyen, majd csatlakozz vissza a buliba!

Online jegyek

Jó, ha tudod!

 • A 12 órás kihívást min. 30 fő jelentkezése esetén tartjuk meg, és max. 60 fő nevezhet. Ha szeretnéd próbára tenni magad, vedd meg mielőbb online a jegyed! (Akkor a helyszínen már csak korlátozott számban fogadunk nevezéseketa szabad helyek függvényében.)
 • Energiafeltöltésre az Aréna Bárban egész nap lesz lehetőséged. 22:00-ig a szokásos gyors ételekkel várunk, ami ebédidőben egy extra melegétellel is kiegészül. Frissítő italok egészen 24:00-ig!
 • A rendezvény ideje alatt a szomszédos Kolping Hotel "dupla játékidő" kedvezménye nem érvényes. A szálloda vendégeként is a 12 órás kihívásra vagy a 4 órás játékidők valamelyikére vásárolhatsz jegyet.
 • A születésnaposok ingyenes belépése csak a 4 órás játékidők egyikére vonatkozik, a 12 órás kihívásra nem.
 • A rendezvényre szóló jegyekre kuponkedvezmények, akciók nem érvényesíthetők, ajándékutalványok nem válthatók be.

Online jegyek

2023. 06. 10.
Jegyvásárlás

Megosztás