A nyár, amikor mindenhova menni akarunk. Egyszerre.
Főoldal / Blog / A nyár, amikor mindenhova menni akarunk. Egyszerre.

A nyár, amikor mindenhova menni akarunk. Egyszerre.

2021. 06. 21.
"Te megkaptad már? És melyiket? Hú, az kemény! Nem, a gyerekek még nálunk sem mennek iskolába. Hát igen, nekünk is elegünk van már belőle."

Az elmúlt hónapokban szinte kizárólag ilyen és ehhez hasonló beszélgetések zajlottak az utcán összefutó szülők között. A kutatóknak bizonyára rendkívül izgalmas lesz ez az időszak, amikor lényegében mindenkit ugyanazok, de legalábbis nagyon hasonló problémák foglalkoztatnak, mi azonban az elmúlt bő egy évtől erősen meggyötörve csak azt érezzük: menni akarunk! Ki akarunk szakadni a fásító rutinból! Új élményeket akarunk szerezni magunknak és gyerekeinknek is, hiszen őket is ugyanannyira, ha nem jobban elcsigázták a tavalyi nyár óta eltelt hónapok.

Ilyenkor előkerülhetnek a régi nagy családi kedvencek, a listát azonban érdemes felfrissíteni. Már csak azért is, mivel az elmúlt időszakban több olyan új élményszerzésre is lehetőségünk van Magyarországon, amire eddig nem volt. Igen, most a Bobo Fun Parkról beszélünk, ami június közepi nyitásával új színt hozott a családi Balatonozásba.

A Balaton ma reneszánszát éli. Jobbnál jobbakat lehet enni, mindkét partján kiváló strandok érik egymást, fejlődik a bicikliút és még napestig sorolhatnánk, milyen klassz dolgok történnek manapság itt. A fejlesztéseknek köszönhetően mostanra igazából csak egyvalami húzhatja keresztül a számításunkat: az időjárás. Az elmúlt években megtanulhattuk, hogy nincs tuti biztos (nappal 28-30 fokos, napsütéses és csapadékmentes) dátum a nyaralásra, az egyhetes vakációból pedig senki nem szeretne három napig a szálláson ücsörögni és az Unózás szabályait magyarázni az aziránt a legkevésbé sem érdeklődő gyerekeknek.

A Bobo Fun Park az esőnapokra is egy igazi jolly joker. Ezzel éppen minden szülő rémálmát, a bizonytalanságot tudjuk csökkenteni, hiszen ha éppen méteres hullámok verik is a partot, akkor is van egy olyan programlehetőség a tarsolyunkban, amit imádnak a gyerekek. Merthogy imádni fogják, az nem kérdés: a Bobo Fun Parkot direkt úgy tervezték meg, hogy nem csak a kisebb, de akár a 12 év feletti gyerekek is megtalálják benne az őket motiváló kihívást, aminek teljesítése a nap végén emlékezetes sikerélménnyel ajándékozza meg őket. Az égig érő mászófalak, a hosszan kanyargó barlang, az elsőre teljesíthetetlennek tűnő Ninja pálya és még megannyi más kihívás garantálja az élménygazdag szórakozást és azt, hogy a gyerekeknek eszébe sem fog jutni az időjárás. Közben pedig nekünk is lehetőségünk van pihenni, kávézni és beszélgetni egy kicsit – vagy akár be is szállhatunk a játékba.

A Bobo Fun Park meglátogatásához persze nem szükséges a Balatonnál nyaralni, pláne nem kell hozzá rossz idő. Az élménycentrum egész évben nyitva áll, így bármelyik hétvégére izgalmas programot garantál, abszolút megfizethető áron. Ha pedig a gyerekeket a zárás közeledtével is alig lehet kirángatni a játszóházból, akkor lehetőség van szállást foglalni a Kolping Hotelben, hogy másnap délelőtt ott folytathassák, ahol előző este abbahagyták. Hiszen emlékezzünk rá: mi is mindig erre vágytunk gyerekként.

Megosztás