Halloween
2023. 10. 31.

Halloween

Rémisztő kihívások az Adrenalin Arénában - csak erős idegzetűeknek!

Mi történik az arénában zárás után? Megtudod, ha velünk tartasz ezen a különleges, hátborzongató éjszakán!

Halloween estéjén egy extra játékidőt nyitunk a rémisztő élményeket keresőknek.

Csak ezen az egyetlen napon 20:00-23:00 között is beléphetsz az arénába! (Pénztárnyitás 19:30-kor.)

A kihívások most nem csak az erőnlétedet és a bátorságodat teszik próbára, bár az esti félhomályban már önmagában ez is különleges kaland lesz. Izgalmas játékokkal fokozzuk a hangulatot:

  • Indul a "Mistery Fun Machine"! Kutass a válaszokért a talányos kérdésekre, és járd be az aréna minden zegzugát közben! Ez Halloween éjszakája, ne lepődj meg, ha szokatlan "lényekkel" találkozol közben!
  • "Csokit vagy csalok" - édesszájúak előnyben! Vajon hány édességet tudsz összegyűjteni két játék között?

Ahogy mondani szokták, erre inni kell! Vagy éppen enni? Két kihívás között térj be Rémbüfénkbe egy kicsit megpihenni! 

Már induláskor hangolódj a különleges kalandra! Ha van kedved, bátran öltözz alkalomhoz illő jelmezbe vagy tegyél fel ijesztő sminket. A bevállalósságot 2 ajándék zsetonnal jutalmazzuk, amit felhasználhatsz a játékgépekhez. Csatlakozz 20:30-kor a hátborzongató közös tánchoz. A legügyesebb nyereménye egy "vérfrissítő" koktél lesz! 

Ne felejts sportos váltóruhát hozni, a jó hangulat mellett legalább olyan fontos, hogy a játékokat is biztonságosan tudd használni!

Készen állsz a nem mindennapi élményre? Akkor hívd a barátaidat is és találkozzunk az Arénában! Az esemény külön 5.500 Ft-os belépővel látogatható, amivel a VR és játéktermi gépeken kívül minden attrakciót használhatsz. Utóbbiakhoz a pénztárnál tudsz vásárolni külön zsetonokat. A Halloween belépő egy Rémbüfé kupont is tartalmaz, amit egy sült csirkemell menüre vagy pizzára válthatsz be, kísérőnek egy pohár Nektar Natura üdítőt és egy szörny(en jó) muffint is választhatsz.

Fontos! Egy különleges programra készülünk, ahol a szórakozás elsődleges, de az esemény jellege miatt lesznek ijesztő elemek. Emiatt ezt a programot elsősorban 10 év felettieknek ajánljuk!

2023. 10. 31.
Jegyvásárlás

Megosztás