Adj egy ötöst!
2022. 01. 28 - 2022. 01. 30.

Adj egy ötöst!

Mutasd a bizid, és váltsd extra adrenalinra a jó jegyeidet!

Sikeres félévet zártál? Ezt meg kell ünnepelni! Felszabadult, aktív szórakozás a barátokkal vagy családdal akciós áron egész hétvégén! Mi nem várjuk el, hogy teljesen kitűnő legyél.

Ha legalább egy 5-ös van a félévi bizonyítványodban, akkor a félévzáró hétvégén az Aréna jegy áráért Adrenalin+ belépőt válthatsz.

Hódítsátok meg együtt a mászófalakat, akár házi gyorsasági versenyt is rendezhettek! Igazi adrenalin bombára vágysz? Kapd el a bokszzsákot 8 méteres magasságban ugrás közben! A beltéri kötélpálya szuper közös kaland lesz: együtt a barátokkal a magaslati akadályok legyőzése is sokkal könnyebb. 

A kedvezmény péntektől vasárnapig érvényes, a szomszédos Kolping Hotel vendégeinek belépőire is. Így akár két szállodai program között is érdemes időt találni az aréna élményekre!

Ne maradj le, biztosítsd be előre a helyed! Válaszd online jegyvásárló rendszerünkben az akciós belépőjegyet. Fontos! Ne hagyd otthon a bizidet! Az akciós belépőjegy mellé a pénztárban be kell mutatnod applikáción vagy a tájékoztató füzetedben.

2022. 01. 28 - 2022. 01. 30.
Jegyvásárlás