Adj egy ötöst!

Adj egy ötöst!

Mutasd a bizid, és váltsd extra adrenalinra a jó jegyeidet!

Vége a félévnek? Ezt meg kell ünnepelni! Tökéletes alkalom egy családdal vagy barátaiddal töltött aktív programra. Mi nem várjuk el, hogy teljesen kitűnő legyél.

Ha legalább egy 5-ös lesz a bizonyítványodban, akkor január 20-29. között az Aréna jegy áráért Adrenalin+ belépőt válthatsz. (Hétfő és kedd szünnap)

Hódítsátok meg együtt a mászófalakat, akár házi gyorsasági versenyt is rendezhettek! Igazi adrenalin bombára vágysz? Kapd el a bokszzsákot 8 méteres magasságban ugrás közben! A beltéri kötélpálya szuper közös kaland lesz: együtt a barátokkal a magaslati akadályok legyőzése is sokkal könnyebb. 

A kedvezmény a szomszédos Kolping Hotel vendégeinek belépőire is érvényes. Így akár két szállodai program között is érdemes időt találni az aréna élményekre! Az akció a Szuper Szerda kedvezménnyel is összevonható, így január 25-én nem csak az iskolásoknak, de a család minden tagjának jár az extra kedvezmény! Az akció más kedvezménnyel (pl. születésnapi) együtt nem érvényes.

Ne maradj le, biztosítsd be előre a helyed! Válaszd online jegyvásárló rendszerünkben az akciós belépőjegyet. Fontos! Ne hagyd otthon a bizidet! Az akciós belépőjegy mellé a pénztárban be kell mutatnod applikáción vagy a tájékoztató füzetedben. Ha még nem kaptad meg a bizonyítványodat, de a Kréta vagy tájékoztató füzet alapján várhatóan lesz legalább egy ötös benne, akkor is élhetsz a kedvezménnyel

Megosztás