Wednesday tánc kedd este? Rémes!
Főoldal / Blog / Wednesday tánc kedd este? Rémes!

Wednesday tánc kedd este? Rémes!

2023. 10. 31.
Extra késő esti játékidőre gyűltek Halloween éjszakáján a válogatott rémségek.

Már a megérkezés sem volt mindennapi. Boszorkány, egy fekete angyal és egy horrorisztikus bohóc is várta az arénába sötétedés után betérőket.

Egy gyors bemelegítés után már indulhatott is a szórakozás. Hamar kiderült, hogy a csontvázak meglepően ügyesen bújnak át a lézersugarak alatt, a boszorkányoknak cseppet sincs tériszonyuk a kötélpályán, és a denevér is magasabbra repül, ha trambulinról startolhat.

A csínyektől tartva persze az édességek is előkerültek, és egy egész kihívás-sorozat elé állítottuk a vállalkozó szellemű vendégeket. A Mistery Fun Machine játék győztese 1 órán belül teljesítette valamennyi kihívást, és ezzel egy Aréna belépőt is nyert egy következő kikapcsolódásra.

Az est fénypontja vitathatatlanul a Bloody Mary volt. Na nem az ital, hanem Lady Gaga híres dala, amire az egész aréna együtt táncolta a Wednesday sorozatból jól ismert koreográfiát. A borzongató buli után még egy önfeledt játékra szétszóródott az arénában a fura társaság, majd a rémségek arénája bezárt kapuját.

Még sokáig fogjuk ezt a különleges estét emlegetni. Ha most nem is tartottatok velünk, a következőt semmiképp ne hagyjátok ki!

Megosztás