A nagy kiugrás - Húsvéti családi kihívás
2023. 04. 10.

A nagy kiugrás - Húsvéti családi kihívás

Az egész tavaszi szünetet megtöltjük élménnyel. Hétfő délelőtt extra játékos kihívással is várunk. Ugorj be!

Elsősorban ruganyos lábakra és jó sok energiára lesz szükséged. Ezen a délelőttön ugyanis ugrálunk minden stílusban és mennyiségben: távolra, feladatot teljesítve, na és persze trambulinon is. De vajon a tojásokat és a homokvárat is sikerül közben megmenteni?

Azért a bátorságodat és labdaérzékedet is próbára tesszük. A "nyuszipróbát" kicsit félretesszük míg a legmagasabb felhőkarcoló tetejére érsz. Most, hogy a magasságot már legyőzted jöhet is a nagy ugrás, ugye? 8 méter magas rámpa, alattad a mélység, a cél pedig az előtted himbálózó bokszzsák. Elkaptad? Akkor már tényleg semmi nem foghat ki rajtad. Levezetésként célozz a Multiball húsvéti játékában tojásokra, és teljesítsd a küldetést a Valo Jump trambulinján videojáték hősként ugrálva.

Hogy még az olvasásban is elfáradtál? Nyugalom, tarthatsz pihenőket. Kóstolj répás finomságokat az Aréna Barban vagy nevezz be a répaevő versenyre!

Érdemes minél több kihívásban részt vennetek, a legaktívabb család akár Bobo Fun Park belépőt is nyerhet! (Tipp a készülődéshez: extra pontokért érkezz nyuszifülben!)

A program április 10-én hétfőn a délelőtti játékidőre érvényes jeggyel látogatható. Hogy garantáltan ne maradj le, biztosítsd be a helyed online jeggyel előre! A családi kihívás minden feladatának teljesítéséhez legalább 1 főnek Adrenalin+ belépőre lesz szüksége! Extra programok ezen a délelőttön: 

  • 10 versenyfeladatból álló Családi Kihívás
  • répaevő verseny gyerekeknek és felnőtteknek
  • tojáskereső játék
2023. 04. 10.
Jegyvásárlás

Megosztás