Sterczer Hilda: Falmászás, fejlesztés, élmény

Sterczer Hilda: Falmászás, fejlesztés, élmény

Koncentráció és mozgáskoordináció fejlesztése Hópárduc® falmászással.

Hogy a falmászás sport és remek közösségi élmény is egyben, azt nap mint nap tapasztaljuk. De ennél jóval többre is képes, és nem titkolt szándékunk, hogy hosszú távon valamennyi jótékony hatását nektek is megmutathassuk. 

Május 15-én délelőtt a téma igazi szakértője, a Hópárduc® Fejlesztő Falmászás vezetője, Sterczer Hilda, hegymászó lesz vendégünk az Arénában.

Hópárduc® Fejlesztő Falmászás egy olyan mozgásterápiás foglalkozás, amit kifejezetten a 4-9 éves gyerekeknek dolgoztak ki. A boulder falmászásra építve segíti az ovisok, kisiskolások koncentrációjának, mozgáskoordinációjának fejlesztését.

Milyen esetekben segíthet a rendszeres foglakozás?

  • Ha a kisgyereknél koordinációs zavarokat tapasztalunk. Gyakran leejt, lever dolgokat nekimegy valaminek.
  • Ha a mozgásfejlődésében elakadások voltak.
  • Ha nehezen vonható be feladatokba, figyelme gyakran elkalandozik.
  • Ha nem tud nyugodtan ülni, evés közben sem. Babrál, feláll, inkább térdel, mint ül.
  • Ha hamar elfogy a türelme, nem elég kitartó a feladatok teljesítésében.
  • Vagy mások előtt visszahúzódó, szorongó, gyakran képességei alatt teljesít.

Az előadás során megismerkedhettek a Hópárduc® Fejlesztő Falmászás módszerével és eredményeivel, és személyes kipróbálásra is lesz lehetőség.

A program időpontja: 2022. május 15. 10:30-12:00

Bízunk benne, hogy ez az első találkozás egy hosszútávú együttműködés első lépcsője lesz, így nagyon várunk mindenkit, akit érdekel ez a fejlesztési lehetőség, és örülne neki ha ez az eddig jellemzően csak Budapest környéken elérhető módszer akár itt, a Dunántúlon is megtalálható lenne.

Az előadás Aréna vagy Adrenalin+ belépő jegyek megvásárlása nélkül is látogatható. A csak az előadásra és a bemutatóra szóló belépőjegy ára 2.000 Ft/fő (gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt). A május 15-i délelőtti játékidőre érvényes belépővel rendelkezők az előadásra 1.000 Ft/fő kedvezményes áron válthatnak jegyet.

A belépőjegyeket érdemes jegyvásárló rendszerünkben előre, online megvenni, ezeket a naptárban május 15-re kattintva találod meg. De a szabad helyek függvényében a Bobo Fun Park pénztárában személyesen is megvásárolhatók.

Megosztás