Hétköznapi Kihívás -20%
2022. 09. 01 - 2022. 09. 30. (szerda, csütörtök, péntek)

Hétköznapi Kihívás -20%

Szeptemberben szerdán, csütörtökön és pénteken 20% kedvezmény a belépőjegyekre!

Nem, ezek a hétköznapi kihívások most nem a munka-iskola-otthon háromszögben mozognak. Épp ellenkezőleg. Azért, hogy ezekből kizökkenhess, válassz nem mindennapi élményeket a Bobo Fun Parkban!

Suli után vagy ovi helyett, munka utáni stresszűzésre vagy rosszidős kikapcsolódásra vár az adrenalin aréna. A kötélpálya akadályainak leküzdése, a mászófal útvonal tervezése az itt és mostban tart, míg a trambulinokon való ugrálás igazi felszabadult szórakozás! Az óriás játszóház nagyszerű energialevezető zóna az ovisoknak, a ninja pálya pedig a sportosabb baráti társaságoknak is tartogat kihívásokat!

Szeptemberben 20% kedvezmény a belépőjegyekre minden hétköznapon!

A kedvezmény a szomszédos Kolping Hotel vendégeinek belépőire is érvényes. Így akár két szállodai program között is érdemes időt találni az aréna élményekre!

Ne maradj le, biztosítsd be előre a helyed! Online jegyvásárló rendszerünkben az akciós napokon már a kedvezménnyel csökkentett árak jelennek meg. (A speciális, csúszásmentes zokni és a VR szimulátorokhoz, játékteremhez kapcsolódó zsetonok a belépőn felül fizetendőek.)

2022. 09. 01 - 2022. 09. 30. (szerda, csütörtök, péntek)
Jegyvásárlás

Megosztás