Viszlát suligondok, hello kalandok! Itt a Diákhét.
2023. 03. 23 - 2023. 03. 26.

Viszlát suligondok, hello kalandok! Itt a Diákhét.

Március 23-26. között diákigazolvánnyal 20% kedvezmény!

Még 2 hét a tavaszi szünet? Ne várj tovább, mozdulj ki! Itt semmi nem hasonlít a tanteremre, a színes aréna már a látványával felvidít. Gyere az egész családdal vagy hívd meg a barátaidat is!

Vajon ki ugrik magasabbra a trambulinon? Tiéd a legmenőbb mozdulat? Ha már bemelegedtél, légy főszereplő a videojátékban, és mentsd meg a homokvárat! Aztán irány a ninja pálya! Nem is olyan könnyű, mint ahogy a tévében tűnik, ugye? A gyémántrabló akcióhős bőrébe is bújhatsz, kússz-mássz a lézerakadályok között!

És az a magasság! Lentről nézve is szédítő? Győzd le! Sétálj felhőkarcolókon egészen az aréna tetejéig vagy válassz egy mászófalat! Innét már csak egy lépés a kötélpálya, ezt ki ne hagyd! 

Március 23-26. között előny a diákoknál! 20% kedvezmény a belépőjegyekre, csak mutasd fel a diákigazolványodat a pénztárban!

A kedvezmény a 4 órás játékidőre szóló Aréna és Adrenalin+ belépőkre érvényes, 1 diákigazolvánnyal 1 kedvezményes jegy vásárolható.

Az akció a szomszédos Kolping Hotel vendégeinek belépőire is vonatkozik. Így akár két szállodai program között is érdemes időt találni az aréna élményekre! Az akció más kedvezménnyel (pl. születésnapi) nem összevonható.

Ne maradj le, biztosítsd be előre a helyed! Válaszd online jegyvásárló rendszerünkben az akciós diákbelépőket. Fontos! Ne hagyd otthon a diákigazolványodat, mert érkezéskor be kell mutatnod a pénztárban! 

2023. 03. 23 - 2023. 03. 26.
Jegyvásárlás

Megosztás