Felelősségvállaló nyilatkozat
HU
Menü

Okt. 24. Őszi Kupa

Érdekel

Hurrá, őszi szünet!

Online jegyek

EGYENSÚLYOZZ!

Kötélpálya

GYŐZD LE!

Ninja pálya
Online jegyvásárlásJegyek Mielőtt elindulnálIndulás előtt
KIHÍVÁS ELFOGADVA! Jegyvásárlás

ADRENALIN ARÉNA

A Balaton aktív szabadidő központja. Egy fedett élménypark, ahol az időjárás nem szab határt a kalandoknak. A Bobo Fun Park több mint egy klimatizált játszóház, a környék legmenőbb találkozóhelye. Kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket. Bátorságpróba, szórakozás és randihelyszín. Fedezd fel!

MEGNÉZEM A VIDEÓT
Remek a hangulatom, izgalmas a szülinapom!

Remek a hangulatom, izgalmas a szülinapom!

Zsúr (főnév): kisebb ünneplés és uzsonna meghívott barátokkal, rokonokkal. Definíciója szerint ezt jelenti az öttől és tizenpár éves...

Egy óra mind fölött. Kérd a gamification kiegészítőt!

Egy óra mind fölött. Kérd a gamification kiegészítőt!

De mi is az a gamification, és milyen új élmények várnak, ha ezzel a speciális karórával vágsz bele a park felfedezésébe? Nézzük sorban!

Mielőtt elindulnál

4+1 tanács a készülődéshez

Elolvasom
  • 3 emelet magasságban
  • 30 aktív attrakció
  • 3000 m2 játékfelület
  • 6-106 éves korig
  • 4 évszakban

Ünnepelj!

Születésnap közeleg? Válaszd a környék legmenőbb helyszínét az ünneplésre! Ovistól a ninjáig, játszóházrajongótól a falramászó tiniig itt nem mindennapi kalandok várnak rátok. Különterem a köszöntéshez és giga nagy klimatizált élménypark az energialevezetéshez.

Megnézem

Játssz!

Igen, a kollégáiddal. Sőt, a főnököddel! Csapatban összefogva vagy egymással versenyezve, kaland kalandot követ. A kihívások közben egy pillanat alatt eltűnnek a munkahelyi szerepek. És helyébe lép az önfeledt játék és a közös élmények.

Megnézem