Felelősségvállaló nyilatkozat
HU
Menü
Online jegyvásárlásJegyek Mielőtt elindulnálIndulás előtt
 SZERDÁTÓL VASÁRNAPIG, NAPI 2 JÁTÉKIDŐ Jegyvásárlás

ADRENALIN ARÉNA

A Balaton aktív szabadidő központja. Egy fedett élménypark, ahol az időjárás nem szab határt a kalandoknak. A Bobo Fun Park több mint egy klimatizált játszóház, a környék legmenőbb találkozóhelye. Kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket. Bátorságpróba, szórakozás és randihelyszín. Fedezd fel!

MEGNÉZEM A VIDEÓT
Gyermekkori félelmeink

Gyermekkori félelmeink

A gyerekek általában imádnak felmászni minél magasabbra, és a legkisebb helyeken is készséggel rejtőznek el, ha ezen múlik a bújócska...

Az úgy volt….

Az úgy volt….

hogy vasárnap reggel a párduc, a szerzetes, a zebra, a gomba, a Troll-Pipacs és még néhány fura figura a Bobo Fun Parkban gyülekezett...


Mielőtt elindulnál

4+1 tanács a készülődéshez

Elolvasom
  • 3 emelet magasságban
  • 30 aktív attrakció
  • 3000 m2 játékfelület
  • 6-106 éves korig
  • 4 évszakban

Ünnepelj!

Születésnap közeleg? Válaszd a környék legmenőbb helyszínét az ünneplésre! Ovistól a ninjáig, játszóházrajongótól a falramászó tiniig itt nem mindennapi kalandok várnak rátok. Különterem a köszöntéshez és giga nagy klimatizált élménypark az energialevezetéshez.

Megnézem

Játssz!

Igen, a kollégáiddal. Sőt, a főnököddel! Csapatban összefogva vagy egymással versenyezve, kaland kalandot követ. A kihívások közben egy pillanat alatt eltűnnek a munkahelyi szerepek. És helyébe lép az önfeledt játék és a közös élmények.

Megnézem